Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Από το Σάββατο απεργία διαρκείας των αυτοκινητιστών φορτηγών

Μάρτιος 6th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Διαμαρτύρονται για τα διόδια και τις παράνομες μεταφορές

φορτηγαΑπεργία διαρκείας από το ερχόμενο Σάββατο προαναγγέλλουν οι αυτοκινητιστές φορτηγών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις μεγάλες αυξήσεις στα διόδια, και ταυτόχρονα καλούν την πολιτεία να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την πάταξη της παράνομης μεταφοράς από φορτηγά ξένων χωρών και από ΙΧ.

Η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ) αναφέρει ότι «σε συνεργασία με τοπικές ομοσπονδίες εθνικών μεταφορών, θα αγωνιστούν ενάντια στα μέτρα και στις πολιτικές που διογκώνουν την κρίση και οδηγούν τους αυτοκινητιστές στην εξαθλίωση, καθώς και για την ικανοποίηση άλλων αιτημάτων του κλάδου, όπως το ασφαλιστικό και φορολογικά θέματα».

Ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ Απόστολος Κενανίδης τόνισε πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τη διεκδίκηση της επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου και ζητά την τήρηση της νομιμότητας και την εφαρμογή των ψηφισμένων νόμων.

* Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος απηύθυνε έκκληση προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών να επιδείξει πνεύμα κατανόησης και προς τους αυτοκινητιστές να συνεκτιμήσουν τις συνέπειες που θα έχει η εξαγγελθείσα απεργία διαρκείας.

This entry was posted on Πέμπτη, Μάρτιος 6th, 2014 at 10:11 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply