Αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ σε όλους τους παίκτες της εθνικής ομάδας πραγματοποίησε κλιμάκιο της FIFA χθες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενόψει του φιλικού με τη Ν. Κορέα
ETHNIKI PODOSFAIROΟι Έλληνες διεθνείς συγκεντρώθηκαν ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας και προπονήθηκαν για περίπου μία ώρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά , ενόψει του φιλικού αγώνα με την Νότιο Κορέα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (5/3, 19:00) στο “Γ.Καραϊσκάκης”. Εκεί είδαν να τους περιμένει ιατρικό κλιμάκιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για έλεγχο ντόπινγκ και το σύνολο των παικτών έδωσε ούρα και αίμα.

Στη συνέχεια και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, έγινε οικογενειακό δίτερμα ενώ οι παίκτες της εθνικής είχαν και την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για την κλήρωση της εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016 αλλά βεβαίως και για τα τελικά του παγκοσμίου κυπέλου της Βραζιλίας που πλησιάζει.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ της Ν. Κορέας θα φιλοξενηθεί στις 17:00 στο Καραϊσκάκη.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.