Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καρναβαλιστής τραυματίστηκε σοβαρά στον Τύρναβο

Μάρτιος 4th, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΑΡΜΑ ΥΨΟΥΣ 4-5 ΜΕΤΡΩΝ

tyrnabosΣοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υπέστη ένας 23χρονος καρναβαλιστής όταν για άγνωστο λόγο, έπεσε από ένα άρμα-απομίμηση αεροπλάνου, κατά την παρέλαση του καρναβαλιού στον Τύρναβο.

Το ατύχημα σημειώθηκε ενώ η παρέλαση βρισκόταν προς το τέλος της και περνούσαν τα τελευταία άρματα και το κέφι των χιλιάδων συμμετεχόντων βρισκόταν στα ύψη.

Ανάμεσα στα άρματα της παρέλασης υπήρχε και μια κατασκευή ομοιώματος αεροπλάνου, ενώ ο νεαρός βρισκόταν στη θέση του «πιλότου». Για άγνωστο λόγο ο 23χρονος κάτοικος του Τυρνάβου βρέθηκε στο κενό από ύψος περίπου 4-5 μέτρων.

Οι καρναβαλιστές και οι θεατές «πάγωσαν» μόλις τον είδαν να πέφτει στο έδαφος και να χάνει τις αισθήσεις του.

Η παρέλαση διακόπηκε ενώ τις πρώτες βοήθειες έδωσαν στο νεαρό διασώστες του ΕΚΑΒ που συμμετείχαν κι αυτοί στην παρέλαση, κάποιοι ιδιώτες γιατροί καθώς μια ομάδα των Καλών Σαμαριτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ λίγο αργότερα, συνοδεία και του δημάρχου Νίκου Μαλάκου, τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Καρναβαλιστής τραυματίστηκε σοβαρά στον Τύρναβο

Οπως είπαν οι τελευταίοι από την πτώση προκλήθηκαν κατάγματα στο σπλαχνικό κρανίο και στα πλευρά αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ο 23χρονος που νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου διατηρεί επαφή με το περιβάλλον ενώ υποβλήθηκε και  σε νέες εξετάσεις.

έθνος

This entry was posted on Τρίτη, Μάρτιος 4th, 2014 at 11:38 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply