stefens ΠΑΟΚΟ Χουμπ Στέφενς πλήρωσε το μάρμαρο για τη νέα αποτυχία του ΠΑΟΚ, καθώς με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη παύθηκε από τα καθήκοντά του. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και τα μέλη του τεχνικού τιμ επέστρεψαν με σκυμμένα κεφάλια γύρω στις 11 χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, μετά από σχεδόν μία εβδομάδα, καθώς από την Τρίτη ήταν στη Λισαβόνα και μετά στο Ηράκλειο και λίγο αργότερα ανακοινώθηκεη διακοπή της συνεργασίας με τον Ολλανδό τεχνικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την εμφανή και παρατεταμένη αγωνιστική κρίση του τελευταίου διμήνου, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουμπ Στέφενς.

Ήταν μεγάλη μας επιθυμία να ευοδωθεί η συνεργασία με τον κ. Στέφενς και συνεργαστήκαμε στενά ώστε να στεφθεί με επιτυχία το πλάνο του. Δυστυχώς, η εικόνα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη απέχει πολύ από τις απαιτήσεις που υπάρχουν και κρίνουμε την αλλαγή επιβεβλημένη ενόψει των κρισιμότατων αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο και την επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει.

Διατηρούμε απόλυτο σεβασμό στον κ. Στέφενς και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον».

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο Γιώργος Γεωργιάδης .

agelioforos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.