Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνελήφθη γιατρός – υμνητής του Χίτλερ

Μάρτιος 2nd, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΕΙΧΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ
Συνελήφθη γιατρός - υμνητής του Χίτλερ Επιγραφή με τη φράση «Ανεπιθύμητοι οι Εβραίοι εδώ» είχε αναρτήσει στο ιατρείο του ένας 57χρονος νευρολόγος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης, έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο ιατρείο που έχει παραχωρηθεί στον 57χρονο γιατρό του ΕΟΠΥΥ από το δήμο Θερμαϊκού βρέθηκε επιγραφή, στην οποία αναγράφεται στη γερμανική γλώσσα το σύνθημα «Ανεπιθύμητοι οι Εβραίοι εδώ».

Στην έρευνα που ακολούθησε στην οικία του γιατρού, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μεταλλικά ξιφίδια, δύο εκ των οποίων φέρουν ναζιστικά σύμβολα, 12 μαχαίρια, δύο στικ ακονισμού μαχαιριών και 64 φαρμακευτικά δισκία, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής.

Ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία σημαία με ναζιστικά σύμβολα, δύο επιρράμματα ενδυμάτων με ναζιστικά σύμβολα, έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη Δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ και δύο φωτογραφίες του Αδόλφου Χίτλερ.

Σε βάρος του 57χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων περί φυλετικών διακρίσεων, περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

έθνος

This entry was posted on Κυριακή, Μάρτιος 2nd, 2014 at 11:08 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply