H McLaren του Dwyane Wade στο σφυρί

McLarenΣυνήθως, όταν σου κάνει κάποιος δώρο, λες ευγενικά «ευχαριστώ» και κρατάς το αντικείμενο για πάντα.

Προφανώς, κανείς δεν το έχει πει αυτό στον Dwyane Wade!

Ήταν λοιπόν η Collection, αντιπροσωπεία exclusive αυτοκινήτων στη Φλόριντα, που είχε δωρίσει τη φοβερή McLaren MP4-12C στον D-Wade για τα 30ά του γενέθλια, ως ένδειξη των καλών υπηρεσιών που προσφέρει στη φίρμα λειτουργώντας ως πρεσβευτής της.

Σήμερα λοιπόν, δύο χρόνια μετά την ιδιαιτέρως γενναιόδωρη κίνηση, το αστέρι των Miami Heat αποφάσισε να πουλήσει το πανάκριβο δώρο, ζητώντας όχι λιγότερα από 580.000 ευρώ (799.000 δολάρια, για να είμαστε ακριβείς). Και για να βάλουμε τα πράγματα στην προοπτική τους, μια ολοκαίνουρια 12C κοστίζει γύρω στα 175.000 ευρώ.

Όχι μόνο λοιπόν ζητάει τριπλάσια τιμή από την κανονική, αλλά και ό,τι βγάλει θα είναι καθαρό κέρδος, καθώς για το κομψοτέχνημα δεν έχει δαπανήσει δεκαράκι. Αφήστε που θεωρεί ότι το γεγονός ότι κάποτε καθόταν στο βολάν του αρκεί για να εκτοξεύσει το supercar σε τιμές αγοράς κανά-δυο ακόμα!

Όσο για τον ευτυχή νέο ιδιοκτήτη, με τον πακτωλό των χρημάτων θα πάρει τη 12C με υπογεγραμμένη θέση από τον Wade, τα σήματα «Wade Limited Edition» αλλά και 4.272 μίλια στο κοντέρ, που τα έχει διανύσει ο ίδιος ο D-Wade.

Αν αυτά δεν είναι τα ευκολότερα λεφτά που έβγαλε κάποιος, τότε ποια είναι;

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.