Στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής
AEKΈνα ημίχρονο άντεξε ο Άγιος Νικόλαος απέναντι στην ΑΕΚ, που στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής (6ος όμιλος) στη Γ’ Εθνική πέρασε από την πρωτεύουσα του Λασιθίου με το ευρύτατο 6-1 έχοντας πρωταγωνιστή τον Ντακόλ, ο οποίος σκόραρε τέσσερα από τα τέρματα της Ένωσης.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ξεκίνησε με χαμένο πέναλτι του Μπρέσεβιτς στο 4ο λεπτό (άουτ) αλλά έφτασε στο 0-1 με ατομική προσπάθεια του Ανάκογλου στο 18ο λεπτό. Οι Κρήτες ισοφάρισαν με τον Καρνιάτη στο 32′, αλλά η αποβολή του Μυρίλλα δύο λεπτά αργότερα άλλαξε τις ισορροπίες, με το ημίχρονο πάντως να ολοκληρώνεται ισόπαλο.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο, αφού η είσοδος ακόμη ενός επιθετικού, του Ντακόλ από το 40ό λεπτό, άλλαξε τους συσχετισμούς στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βραζιλιάνος είχε δοκάρι στο 61′, αλλά στη συνέχεια έφτασε στο «πόκερ» (67′, 68′, 73′, 88′), κι ενώ ο Ανάκογλου είχε σκοράρει στο 70′ το 4-1.

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς (40′ Ντακόλ), Πεταυράκης (78′ Τσουμάγκας), Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Πόποβιτς (78′ Γροντής), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.