AΓΡΟΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 78 ΕΤΩΝ

ΗΠΑ: Ξύπνησε μέσα στο. . . φέρετρο λίγο πριν τον ταριχεύσουν Η λικιωμένος άνδρας από το Λέξινγκτον του Μισισιπή ξύπνησε μέσα στο. . . φέρετρό του, λίγη ώρα προτού το γραφείο κηδειών, όπου είχε μεταφερθεί ως «πεθαμένος”», προχωρήσει στην ταρίχευσή του.

Πρόκειται για τον Γουόλτερ Γουίλιαμς, 78 ετών, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί «νεκρός» το βράδυ της Τετάρτης ,από έναν γιατρό που έλεγξε μόνο τον σφυγμό του.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς του κάλεσαν το τοπικό γραφείο κηδειών Πόρτερ & Σανς, το οποίο παρέλαβε τη «σορό» και άρχισαν να ετοιμάζονται για την κηδεία.

Ευτυχώς ο αγρότης ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα και, πανικόβλητος, άρχισε να χτυπάει το καπάκι του φέρετρου για να του. . . ανοίξουν.

«Για να μην τα πολυλογούμε, δεν ήταν νεκρός», είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών Μπάιρον Πόρτερ.

Όπως γράφει το Έθνος, ο παρ’ ολίγον. . . μακαρίτης οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο βηματοδότης του ενδέχεται να σταμάτησε να λειτουργεί για λίγη ώρα, γεγονός που εξηγεί για ποιο λόγο τον θεώρησαν νεκρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.