Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αφιέρωμα της Huffington Post στα Μετέωρα (εικόνες)

Μάρτιος 1st, 2014 by Χρήστος Μίμης

Η Huffingtonpost αυτή τη φορά φιλοξενεί άρθρο-αφιέρωμα στα επιβλητικά Μετέωρα, την πόλη που βρίσκεται ανάμεσα στον ουρανό, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στον τίτλο του άρθρου…
Τα Μετέωρα βρίσκονται μόλις λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα με τα επιβλητικά τους μοναστήρια να κρέμονται κυριολεκτικά στις άκρες των βράχων.

Η λέξη μετέωρος σημαίνει «αιωρούμενος στον αέρα» ή «στη μέση του ουρανού» ή πάνω από τον παράδεισο» σύμφωνα με το Getty, και προφανώς αυτοί οι άνθρωποι το εννοούν! Η πόλη αυτή είναι ένα σημαντικό θρησκευτικό σημείο, αλλά επίσης μαγνητίζει και όσους δεν ασχολούνται τόσο με την θρησκευτική πλευρά, και είναι φυσιολάτρες.

Ο επισκέπτης μπορεί να ανέβει τα σκαλιά μέχρι τα μοναστήρια και μόλις ανέβει μπορεί να μετακινηθεί από μοναστήρι σε μοναστήρι με σχοινί.

Σίγουρα, αυτή η πατέντα μετακίνησης δεν είναι για όσους δειλιάζουν. Είναι ένα πανέμορφο σημείο και αν βρεθείτε στην περιοχή πρέπει να επισκεφθείτε.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη Huffington Post

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 1st, 2014 at 15:28 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply