Πρωταγωνιστές στην ιστορία ήθους δύο ταχυδρόμοι από τα Χανιά
taxydromosΔύο τσαντάκια τα οποία μέσα τους έκρυβαν «ένα μικρό θησαυρό», βρέθηκαν και παραδόθηκαν στους κατόχους τους. Πρωταγωνιστές σε αυτή την ιστορία ήθους και ανθρωπιάς είναι δύο ταχυδρομικοί διανομείς στα Χανιά, οι οποίοι πριν από λίγες εβδομάδες βρήκαν και παρέδωσαν δύο τσαντάκια με χρηματικά ποσά, σύμφωνα με πληροφορίες, των 2.500 και 1.700 ευρώ καθώς και σημαντικά έγγραφα.

Το ένα περιστατικό σημειώθηκε στη συνοικία των Λενταριανών στην πόλη των Χανίων, όταν διανομέας κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι που περιείχε το ποσό περίπου των 1.700 ευρώ και κάποια έγγραφα. Άμεσα ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ και αφού ενημέρωσε τη διοίκηση για το εύρημα του, παρέδωσε το τσαντάκι στον κάτοχο του.

Το δεύτερο περιστατικό αφορούσε και πάλι τσαντάκι το οποίο βρήκε ταχυδρομικός διανομέας στην περιοχή Καλαμάκι.
Και σε αυτήν την περίπτωση το τσαντάκι περιείχε έγγραφα αλλά και χρήματα, και συγκεκριμένα το πόσο των 2.500 ευρώ.

Και σε αυτή την περίπτωση το τσαντάκι παραδόθηκε από τον εργαζόμενο στον κάτοχο του.

Και οι δύο διανομείς είναι οικογενειάρχες, με τρία και δύο παιδιά.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Χανίων, Γιώργος Λουγιάκης, που γνωστοποίησε σήμερα τα δύο περιστατικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, για την πράξη τους οι δύο εργαζόμενοι τιμήθηκαν με εύφημο μνεία και τιμητικές πλακέτες από τη διοίκηση του ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του τοπικού σωματείου εργαζομένων.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.