Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ΕΠΟ εκδικάζει την αίτηση Δώνη για υποβιβασμό

Φεβρουάριος 27th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ανήμερα του αγώνα με την Μπενφίκα το Πειθαρχικό της Ομοσπονδίας θα εξετάσει την καταγγελία του Γιώργου Δώνη σε βάρος του ΠΑΟΚ …

ΔΩΝΗΣΠριν λίγες ημέρες η πλευρά του Γιώργου Δώνη, μόλις ενημερώθηκε επίσημα από τον ΠΑΟΚ για την προσφυγή του στα ελληνικά δικαστήρια, είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην ΕΠΟ (την οποία κοινοποίησε και στην UEFA), με την οποία ζητά τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ γιατί κινείται εκτός καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Το πρωί της Τετάρτης (26/2) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα εκδικάσει το αίτημα του Έλληνα τεχνικού, αύριο(27/2), ανήμερα του αγώνα με την Μπενφίκα.

Από τον επίσημο ΠΑΟΚ προκύπτει ότι υπάρχει σφοδρή ενόχληση του Σαββίδη και των συνεργατών του για το τάιμινγκ της εκδίκασης της καταγγελίας, αλλά και για το γεγονός ότι η πλευρά Δώνη και η ΕΠΟ δείχνουν να έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.

Με βάση όλα τα παραπάνω, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα (27/2) στην Πειθαρχική Επιτροπή. Θυμίζουμε, ότι πριν λίγες ημέρες εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να “παγώσει” η οποιαδήποτε κύρωση από την ΕΠΟ μέχρι να γίνει η κυρίως δίκη και αναμένεται απόφαση.

This entry was posted on Πέμπτη, Φεβρουάριος 27th, 2014 at 08:42 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply