Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

ΕΟΠΥΥ : Πώς θα βρείτε συμβεβλημένο γιατρό – Νέα τηλεφωνική γραμμή

Φεβρουάριος 27th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Νέα τηλεφωνική γραμμή για τους ασφαλισμένους σε λειτουργία-Κατάλογοι με συμβεβλημένους γιατρούς σε δημαρχεία και ΚΕΠ-Τελευταία μέρα για την υποβολή αίτησης για την ένταξη των γιατρών
EOPYYΟι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ καλώντας πλέον στον αριθμό 210-3803470, θα μπορούν να ενημερώνονται για το δίκτυο των συμβεβλημένων γιατρών, τους οποίους θα μπορούν να επισκεφθούν. Στον ίδιο αριθμό θα μπορούν να βρουν και τους ελεγκτές.

Από χθες έχει τεθεί σε λειτουργία η νέα τηλεφωνική γραμμή, η οποία λειτουργεί από τις 08:00-15:00.

Σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, έχουν σταλεί κατάλογοι σε όλους τους δημάρχους, με τους συμβεβλημένους γιατρούς του κάθε δήμου ξεχωριστά.

Ετσι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μάθουν ποιος γιατρός θα τους εξυπηρετήσει τόσο από τα δημαρχεία, όσο και από τα ΚΕΠ, αλλά και από την ηλεκτρονική σελίδα του ΕΟΠΥΥ www.eopyy.gov.gr.

Σήμερα, ωστόσο, είναι η τελευταία ημέρα για την υποβολή αιτήσεων από τους γιατρούς προκειμένου όσοι ενδιαφέρονται να μπουν στο νέο φορέα υγείας, το ΠΕΔΥ.

Τα ιατρεία αναμένεται να ξεκινήσουν στις 20 Μαρτίου με όσους γιατρούς αποδεχθούν την αποκλειστική απασχόληση.

Οσοι γιατροί υποβάλλουν αίτηση αλλά δεν κλείσουν το ιατρείο τους, όπως έχει κάνει σαφές ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης αυτόματα θα αποκλείονται από το σύστημα και θα χάνουν το δικαίωμα τους να συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ.

This entry was posted on Πέμπτη, Φεβρουάριος 27th, 2014 at 11:39 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply