Ένα ασύλληπτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Ξάνθης, όταν Ι.Χ. όχημα, βρέθηκε αναποδογυρισμένο επί του οδοστρώματος στην οδό Ανδρέου Δημητρίου

ΞΑΝΘΗΣύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος, το Ι.Χ. αυτοκίνητο κινούμενο επί της οδού 40 Εκκλησιών επιχείρησε να στρίψει με κατεύθυνση την οδό Ανδρέου Δημητρίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε πάνω σε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο γκρι χρώματος με τον οδηγό να χάνει το έλεγχο του αυτοκινήτου και το όχημα να αναποδογυρίζει στη μέση του δρόμου.

Ένας εκκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε τη γειτονιά, ενώ οι περαστικοί που έτυχε να δουν το θέαμα έσπευσαν αποσβολωμένοι να βοηθήσουν τον οδηγό του μαύρου οχήματος. Στο σημείο έσπευσαν τάχιστα μονάδες της Αστυνομίας, ένα Πυροσβεστικό όχημα αλλά και ένα Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ωστόσο ο οδηγός του αναποδογυρισμένου οχήματος βγήκε σώος και αβλαβής από τη σύγκρουση αλλά και την κατάληξη του αυτοκινήτου του, χωρίς την παραμικρή αμυχή. Το Ασθενοφόρο αποχώρησε, ενώ το Πυροσβεστικό όχημα παρέμενε επικουρικά στο σημείο του ατυχήματος, προχωρώντας στον καθαρισμό του οδοστρώματος, από τα λάδια που είχαν χυθεί.

Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης συνολικά τρία σταθμευμένα οχήματα υπέστησαν ζημίες από την καραμπόλα που ακολούθησε, με τους ιδιοκτήτες να ενημερώνονται και να καταφτάνουν στο σημείο.

Όπως γράφει το thrakitoday.com, άνδρες της Τροχαίας Ξάνθης έσπευσαν με τη σειρά του στο σημείο του ατυχήματος, αναλαμβάνοντας και την προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο κατέληξε αναποδογυρισμένο.

Στο σημείο κλήθηκε και κατέφθασε η οδική βοήθεια που ανέλαβε τη ρυμούλκηση και απομάκρυνση του αυτοκινήτου, ενώ για όσο διάστημα διήρκεσε αυτή ο δρόμος παρέμενε κλειστός. ΞΑΝΘΗ

newsbomb

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.