Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιώργος Δαρμής: «ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ» το νέο single (video)

Φεβρουάριος 26th, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ STAR-FM 933
«Προαίσθημα»Ο Γιώργος Δαρμής επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι και συνεργάζεται για 4η φορά με τον στιχουργό-συγγραφέα Χρήστο Μπαμπαλή και τον μουσικό Αποστόλη Τερζίδη σε ένα άκρως ανατρεπτικό κομμάτι με τίτλο «Προαίσθημα». Σε μουσική του Αποστόλη Τερζίδη/ Χρήστου Μπαμπαλή και στίχους του Χρήστου Μπαμπαλή το νέο single «Προαίσθημα» αποτελεί τον προπομπό μιας ολοκληρωμένης δουλειάς του Γιώργου Δαρμή που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014.

Το τραγούδι “Προαίσθημα” προέρχεται από το βιβλίο “Η Μελωδία του Έρωτα – 10 Χρόνια Στιγμές” με 103 στίχους και 3 ποιήματα του στιχουργού -συγγραφέα Χρήστου Μπαμπαλή. Ακόμη θα είναι το επίσημο sountrack της μουσικό-θεατρικής παράστασης του Χρήστου Μπαμπαλή “Σεμίραμις & Αμαρυλλίς – Προαίσθημα” που θα ανεβεί στις αρχές του 2015.

Δείτε μία παλιότερη δουλειά: Γιώργος Δαρμής -Μια διαδρμή χωρίς πορεία:

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 26th, 2014 at 12:44 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply