Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γεωργιάδης: Δεν θα είχαμε έξαρση της γρίπης αν είχαν εμβολιαστεί αυτοί που έπρεπε

Φεβρουάριος 26th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Την ανάγκη να εμβολιαστούν αυτοί που έπρεπε τόνισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι ο μη εμβολιασμός συνέβαλε στην έξαρση της γρίπης

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - ΕΟΠΥΥΣτον μη εμβολιασμό των ομάδων εκείνων πολιτών που έπρεπε να εμβολιαστούν απέδωσε την έξαρση της γρίπης ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

“Την έξαρση δεν θα την είχαμε αν είχαν εμβολιαστεί αυτοί που έπρεπε”, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υπογραμμίζοντας ότι η παραφιλολογία κατά των εμβολίων συνέβαλε ώστε οι πολίτες να μην εμβολιαστούν.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι κάθε Οκτώβριο – Νοέμβριο πρέπει να εμβολιάζονται τρία εκατομμύρια Έλληνες και πρόσθεσε ότι το υπουργείο Υγείας είχε βγάλει τις απαραίτητες εγκυκλίους.

“Δεν πρέπει να έχουμε πανικό μεν, θα πρέπει όμως να μας γίνει μάθημα και του χρόνου στην εμβολιαστική περίοδο να εμβολιαστούν όσοι πρέπει”, υπογράμμισε.

Για την αντιμετώπιση της γρίπης έχει διατεθεί, όπως είπε, μεγάλη ποσότητα αντιικών φαρμάκων στα φαρμακεία των νοσοκομείων και σε μεγάλα φαρμακεία, απ΄όπου μπορούν οι πολίτες να τα προμηθεύονται δωρεάν.

news247

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 26th, 2014 at 13:17 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply