Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση του αποψινού ματς με την Μάντσεστερ ο Κάμπελ

kampelΣίγουρος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League, εμφανίστηκε ο Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Άρσεναλ, παραδέχθηκε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι μία σπουδαία ομάδα, όμως εκείνος και οι συμπαίκτες του μπορούν να την κερδίσουν.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κάμπελ στη «Daily Mail»

Για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία ιστορική ομάδα, ακόμη και ένα αγόρι που ζει στην Κόστα Ρίκα ξέρει πόσο γνωστή ομάδα είναι. Ωστόσο, έχουμε και εμείς ένα δυνατό σύνολο».

Για την παρουσία του στους Πειραιώτες ως δανεικός από την Άρσεναλ

«Είναι μία πολύ καλή εμπειρία. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να κάνω το καλύτερο και να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής. Για αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, η οποία συμμετέχει στο Champions League, την οποίο σημαντική διοργάνωση στην Ευρώπη.

Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικό με εκείνο στην Ισπανία, αλλά είναι ένα καλό μέρος για να βελτιωθώ. Έχουμε μία δυνατή ομάδα, με αρκετό ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις. Κάθε μέρα μαθαίνω κάτι από τον Χαβιέ Σαβιόλα. Η ζωή εδώ είναι καλή, το φαγητό και ο καιρός».

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.