Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φοβούνται για τρομοκρατικό χτύπημα στην τρόικα

Φεβρουάριος 25th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ«Συναγερμός» έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε κατάσταση γενικής επιφυλακής διότι υπάρχουν φόβοι για ένοπλη επίθεση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της τρόικας στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει το «Βήμα», οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από σειρά πληροφοριών αλλά και από άλλες εκτιμήσεις φοβούνται χτύπημα από την οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ) των ανταρτών πόλης Νίκου Μαζιώτη και Χριστόδουλου Ξηρού με ρουκέτες ή εκρηκτικούς μηχανισμούς, τις επόμενες ημέρες που θα βρίσκονται οι εκπρόσωποι της τρόικας στην Αθήνα.

Μάλιστα, τοποθετήθηκαν οι πρώτες κάμερες ειδικού on line δικτύου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού. Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνεχίζεται η εγκατάσταση του συστήματος καμερών σε σκοπιές σε 30 γραφεία κομμάτων, κτίρια πρεσβειών, δημοσίων κτιρίων, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Κάμερες θα τοποθετηθούν σε «τυφλά» σημεία των περιφράξεων των κτιρίων. Ακόμη συνεχίζεται η διαδικασία-θα ολοκληρωθεί σε ένα μήνα- τοποθέτησης περιστρεφόμενων καμερών σε 20 οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν τους φόβους, ύστερα από την ανάλυση της αποτυχημένης επίθεσης της ΟΛΑ στα γραφεία γερμανικής εταιρείας αυτοκινήτων στη Βαρυμπόμπη αλλά και την προσπάθεια τροφοδοσίας με οπλισμό και εκρηκτικά της συγκεκριμένης ένοπλης οργάνωσης, όπως αναδείχθηκε και από το οπλοστάσιο που βρέθηκε πριν από έναν μήνα στο Παλαιό Φάληρο.

This entry was posted on Τρίτη, Φεβρουάριος 25th, 2014 at 10:53 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply