Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πως θα γίνουν οι 5.655 προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού μέσω ΕΣΠΑ

Φεβρουάριος 25th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Στους πίνακες μπορείτε να δείτε όλες τις ειδικότητες και τις θέσεις που θα προκηρυχθούν τις επόμενες ημέρες από στο υπουργείο Πολιτισμού

YPOURGEIO POLITISMOYΆμεσα θα εκδοθούν προκηρύξεις από τις ΕΚΠΑ και ΕΒΑ του υπουργείου Πολιτισμού για 5.655 προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας ενός (1) έτους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Πολιτισμού που έχει στην διάθεση του το dikaiologitika.gr άμεσα θα ξεκινήσουν οι προσλήψεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο έργων ενταγμένων στο ΕΣΠΑ

Οι 5.655 προσλήψεις ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας ενός (1) έτους, θα αφορούν την Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς και την Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης.

Μερικές από τις απαιτούμενες ειδικότητες θα είναι ΠΕ Οικονομικοί , ΠΕ ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί , ΠΕ πληροφορικής , ΤΕ λογιστές, ΤΕ Πληροφορικής, ΔΕ Διοικητικοί ,ΔΕ Φύλακες Νύκτας, ΥΕ εργάτες και ΥΕ Καθαρίστριες.

Πως θα γίνουν οι προσλήψεις:

H πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού θα γίνει με δύο τρόπους αφού 669 προσλήψεις θα γίνουν κατόπιν έγκρισης του ΑΣΕΠ και 4.938 προσλήψεις θα γίνουν βάσει του νόμου ν.3812/2009 «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις» που δίνει την δυνατότητα στους ήδη εργαζόμενους με συμβάσεις να ανανεωθεί για το απαραίτητο διάστημα υλοποιήσεις του έργου που συμμετέχει.

Η δαπάνη που θα προκληθεί από την πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού θα καλυφθεί από πιστώσεις εντεταγμένων έργων ΕΣΠΑ καθώς και από συγχρηματοδοτούμενα έργα τρίτων του Υπουργείου Πολιτισμού.

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε όλες τις ειδικότητες και τις θέσεις που θα προκηρυχθούν τις επόμενες ημέρες για τις προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού.

 

 

 

 

 

 

This entry was posted on Τρίτη, Φεβρουάριος 25th, 2014 at 21:51 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply