Στην Λαμία

mhtropoliths 2Θύμα τροχαίου έπεσε την Δευτέρα (24/2), ο Μητροπολίτης Γρεβενών κκ Σέργιος, κινούμενος προς την Αθήνα, για τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου, που ξεκινάει την Τρίτη.

Ήταν λίγο πριν τις 11:00 το πρωί, όταν το ταξί στο οποίο επέβαινε ο Μητροπολίτης, λίγα χιλιόμετρα πριν τη Λαμία, στις κατηφόρες του Δομοκού, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο, που σύμφωνα με το lamiareport.gr, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μητροπολίτης που καθόταν πίσω στο ταξί χτύπησε στο κεφάλι, ενώ τραυματίστηκε η συνοδηγός από το αγροτικό, αλλά και ο οδηγός του ταξί.

mhtropoliths 5mhtropoliths 3

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, ο Μητροπολίτης Γρεβενών υπέστη κάταγμα στον γοφό “διατροχαντήριο κάταγμα”  , ενώ ο οδηγός του ταξί Γ.Μ. δεν έχει κάτι σοβαρό.

mhtropoliths 6mhtropoliths 1Άμεση ήταν η αντίδραση του Διοικητού του Νοσοκομείου Γρεβενών Θεόδωρου Κουκάκη, όπου με δική του εντολή, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετέφερε τον Μητροπολίτη στο Νοσοκομείο Γρεβενών για περαιτέρω αντιμετώπιση.

mhtropoliths 4

Φωτογραφίες από το lamiareport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.