Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Cap d’ Agde. Η γαλλική πόλη που κυκλοφορούν όλοι γυμνοί

Φεβρουάριος 23rd, 2014 by Χρήστος Μίμης

Από τα σούπερ – μάρκετ και τα μπακάλικα μέχρι τα εστιατόρια και τα μπαρ. Μια πόλη που “αγκάλιασε” τον γυμνισμό

Οι Έλληνες είναι εξοικειωμένοι με τον γυμνισμό. Σε κάθε νησί ή παραλιακό θέρετρο της χώρας μας, υπάρχει και μια παραλία που συγκεντρώνει όλους όσοι θέλουν να κάνουν μπάνιο χωρίς ρούχα.

Η Cap D΄Agde είναι μια πόλη στο γαλλικό νότο που μας βάζει τα γυαλιά στο θέμα, καθώς οι γυμνιστές δεν περιορίζονται στις πλαζ αλλά κυκλοφορούν ελεύθερα στην πόλη. Από τα σούπερ – μάρκετ και τα μπακάλικα μέχρι τα εστιατόρια και τα μπαρ. Ακόμα και στις τράπεζες. Οι κάτοικοι όχι μόνο δεν ενοχλούνται αλλά έχουν θησαυρίσει. Θεωρείται μάλιστα η πρωτεύουσα του γυμνισμού.

Γενικά, οι Γάλλοι έχουν παράδοση ανεκτικότητας στο γυμνό σώμα και δεν είναι πουριτανοί. Στην Cap D΄Agde όμως έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω, καθώς όλοι οι γυμνιστές που σέβονται τον εαυτό τους νιώθουν ότι πρέπει να την επισκεφθούν για να βιώσουν την απόλυτη απελευθέρωση. Κατά τους θερινούς μήνες, ο πληθυσμός της μικρής πόλης ανεβαίνει στις 40.000.

Άλλωστε πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα θέρετρα, με μαρίνες, προσεγμένη αρχιτεκτονική, μικρά εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα και κομψά ξενοδοχεία. Κάντε κράτηση και πηγαίνετε με μια άδεια βαλίτσα. Τα ρούχα δεν χρειάζονται.

This entry was posted on Κυριακή, Φεβρουάριος 23rd, 2014 at 23:03 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply