whatsappΔεν πρόλαβε να σβήσει ο απόηχος από την απίστευτη επιτυχία του WhatsApp- που ανάγκασε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ να δώσει 19 δισ. δολάρια για να αποκτήσει την εφαρμογή- και ήρθε η… καταστροφή. Για ώρες το Σάββατο οι χρήστες του αδυνατούσαν να στείλουν μήνυμα.

Η υπηρεσία επιτρέπει στους 450 εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που το έχουν στο smartphone τους να ανταλλάσσουν μηνύματα δωρεάν. Κάτι που όμως δεν ήταν δυνατό το Σάββατο, μόλις τρεις ημέρες έπειτα από την πανάκριβη πώλησή του.

«Ζητούμε συγνώμη, προς το παρών αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τον σέρβερ. Ελπίζουμε να επανέλθουμε σύντομα», ήταν το μήνυμα του WhatsApp στο Twitter, το οποίο αναδημοσιεύθηκε πάνω από 25.000 φορές μέσα σε λίγη ώρα από τον εκνευρισμένο κόσμο. Αλλοι δεν μπορούσαν να στείλουν μήνυμα, ενώ κάποιοι αδυνατούσαν ακόμη και να συνδεθούν με τη εφαρμογή.

Όπως γράφει η iefimerida.gr, η εξειδικευμένη ιστοσελίδα techcrunch.com ανέφερε ως πιθανό λόγο του προβλήματος τη μεγάλη αύξηση των εγγραφών στην εφαρμογή έπειτα από την ανακοίνωση για την αγορά από το Facebook και την εκτεταμένη χρήση που «φόρτωσε» το σύστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.