Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υπόθεση λαθρεμπορίου καυσίμων: Προφυλακίστηκε ο Γιώργος Σπανός

Φεβρουάριος 23rd, 2014 by Χρήστος Μίμης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ Γιώργος Σπανός. Είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονταν

Προφυλακιστέος για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων κρίθηκε ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός.

Η απολογία του διήρκησε τρεις ώρες και κατά τη διάρκειά της απάντησε σε 50 ερωτήσεις, ενώ προσκόμισε τα σχετικά έγγραφα που -σύμφωνα με τον συνύγορό του- καταρρίπτουν όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

Αξίζει να σημειωθεί πως έξω από την εισαγγελία Πειραιά υπήρχαν αρκετοί φίλαθλοι του Ατρομήτου, οι οποίοι ξέσπασαν με το άκουσμα της προφυλάκισης του Γιώργου Σπανού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση με τα ΜΑΤ.

Καταθέσεις έδωσαν επίσης ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της εταιρείας ΕΤΕΚΑ, ένας τελωνειακός υπάλληλος, ένας μηχανικός πλοίου, ο υπεύθυνος υπάλληλος γεφυροπλάστιγγας και μία γυναίκα συνιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων. Οι τέσσερις από τους πέντε που κατέθεσαν κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

news247

This entry was posted on Κυριακή, Φεβρουάριος 23rd, 2014 at 09:52 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply