Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το λαθρεμπόριο καυσίμων έκρυβε και… παράγκα

Φεβρουάριος 22nd, 2014 by Χρήστος Μίμης

Κατηγορούμενος εκβίαζε ποδοσφαιριστή να μην έχει απόδοση, για να κερδίσει στο στοίχημα

ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠοδοσφαιρική διάσταση στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων, με τη συμμετοχή 17 ατόμων. Οπως προκύπτει από καταγεγραμμένες συνομιλίες μέσω του συστήματος υποκλοπών της ΕΥΠ, εμπλεκόμενος στο κύκλωμα επικοινωνεί με έλληνα ποδοσφαιριστή ΠΑΕ προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση ή να μην συμμετάσχει σε αγώνα της SuperLeague.

Σύμφωνα με πληροφορίες στους διαλόγους ακούγεται ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρατηρίου βενζίνης, να έχει αυτές τις απαιτήσεις από τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να κερδίσει στο στοίχημα αφού ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως του χρωστούσε σημαντικό χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία η ΕΛ.ΑΣ ήλεγξε όλα τα δεδομένα της συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, κάλεσε σε κατάθεση τον έλληνα ποδοσφαιριστή και απέστειλε τα στοιχεία στον εισαγγελέα για να αξιολογήσει την υπόθεση.

 

 

Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.

This entry was posted on Σάββατο, Φεβρουάριος 22nd, 2014 at 07:26 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 response about “Το λαθρεμπόριο καυσίμων έκρυβε και… παράγκα”

  1. klo said:

    Δεν παρακολουθούσα το θέμα. κάτι που άκουσα από κανάλι σχετικά με πολυκατοικίες και οσμές καυσίμων, άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως σχετίζεται το θέμα και με την μετατροπή του διαμερίσματος το 2010-11 σε θάλαμο οσμής καυσίμου, γεγονός που ήταν τόσο έντονο που με ανάγκασε να εγκαταλείψω δύο μήνες από το σπίτι μου. Η οσμή ήταν καυσίμου. Εχει διαρρεύσει στο διαμέρισμα και υγραέριο καθώς άνοιγα τη πόρτα να φύγω. έχει διαρρεύσει κ βόθρος. όλα μέσω εγκαταστάσεων με υπόνοιες ότι έχει σχέση κ το λεβητοστάσιο. όπου μία φορά άναψε το 2005 κ έκτοτε δεν το άναψαν. Όταν λειτούργησε το καλοριφέρ τότε, έσπασε σίδερο στο τοιχίο του διαμερίσματός μου, από έκρηξη που προήλθε από το λεβητοστάσιο με αποτέλεσμα αυτής, μετακίνηση της πολυκατοικίας σε στυλ σεισμού. Mου είπαν τότε έφταιγε η υψηλή βαθμίδα στο λεβητοστάσιο. μετά από 3 χρόνια όταν εξέφρασα τον προβληματισμό μου ξανά στον διαχειριστή του λεβητοστασίου, μου είπε ότι άλλο έφταιγε κ δεν ήταν αυτό που μου είχαν πει εξ αρχής. Το λεβητοστάσιο τα επόμενα χρόνια μέχρι σήμερα δεν χρησιμοποιείται ως λειτουργία θέρμανσης “καλοριφέρ”. Δεν χρησιμοποιείται ως τίποτα. Σε μπηχτές που έριξε κάποιος που πληρώνω το ρεύμα, κ γνώριζε πράγματα για την πολυκατοικία, μου είπε λόγια που άφηναν υπόνοιες ότι σε λογαριασμούς πληρώνω κ φυσικό αέριο, χωρίς καν να έχει σχέση τέτοιο είδος με την πολυκατοικία. Το λεβητοστάσιο που υπάρχει στην πολυκατοικία είναι χρήσης με πετρέλαιο. Αναφέρω το γεγονός θεωρώντας μήπως έχει σχέση με το θέμα αλλά ίσως και όχι. Επίσης με κάποιο πρόβλημα που είχα στο αυτοκίνητο διαπίστωσα από εξηγήσεις που μου δόθηκαν ότι αυτό το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την ποιότητα της βενζίνης στο αυτοκίνητο από βενζινάδικο που πληρωνόταν να μου βάζει και 40 τον αέρα στα λάστιχα και από τύχη γλίτωσα κάποια φορά με καταρρακτώδη βροχή, καθώς ταξίδευα. Αυτό το βενζινάδικο(στη παραλιακή κ πλησίον κέντρου διασκέδασης κ περιπτέρου) έβαλε νερό αντί για βενζίνη με άλλα λόγια. Ο κύριος που μου εξήγησε πρότεινε να πάω σε άλλο βενζινάδικο που δεν ασχολείται με νοθεύσεις, καθώς μου πρόσθεσε ότι το βενζινάδικο που δεν άλλαζα έχει και φήμη για τέτοιου είδους ενέργειες. Επίσης ίσως έχει αξία το γεγονός ότι η απέναντι πολυκατοικία έχει αποθηκευτικό χώρο στην αυλή της, που επικοινωνεί με αντλίες όπου μεταφέρουν καύσιμα μέσω φορτηγών. Εδώ έχω κ εικόνα, γιατί μου φάνηκε ως πολυκατοικία με ανοιχτό χώρο πεζοδρομημένο στην είσοδο όπου υπάρχει το παραπάνω φαινόμενο. Προσοχή δεν είναι βενζινάδικο. Επίσης την εικόνα σε εποχή καλοκαιριού.

Leave a Reply