Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Διαγωνισμός Παραμυθιού από τον Star fm 9 33…

Φεβρουάριος 21st, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ένας διαγωνισμός μόνο για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Ν.Γρεβενών

Αγαπητά μας παιδιά!
Η κ. Μαλαματή Ζήση που σας διαβάζει παραμύθια κάθε πρωί από την εκπομπή της «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΑΛΑΜΑ» στον Star fm 9.33, και ο Star fm,  διοργανώνουν διαγωνισμό παραμυθιού, με ελεύθερο θέμα,  για παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Ν.Γρεβενών.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί από τον Star fm το καλύτερο παραμύθι το οποίο θα βραβευθεί με δωροεπιταγή των  40 ευρώ προσφορά από το βιβλιοπωλείο Βιβλιοκίνηση- Παιχνιδούπολη Σουζάνας Λίτσας – Δημήτρη Πιπέργια, και θα διαβαστεί από την εκπομπή μας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε,  είναι να γράψετε το παραμύθι σας και να το στείλετε στην διεύθυνση του σταθμού: Starfm  Πάροδος Ευαγγελιστρίας 1

ή με e-mail στο info@star-fm.gr

Κριτές των παραμυθιών σας θα είναι:

Ο κ. Χρήστος Μίμης δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του Ραδιοφωνικού Σταθμού Star fm..

Η κ. Μαλαματή Ζήση η οποία έχει εκδώσει το 1ο της βιβλίο με παραμύθια από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών, ήταν ιδρυτικό μέλος και ηθοποιός στο Δημοτικό θέατρο Γρεβενών  και επίσης σπουδάζει φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Η κ. Τούλα Τσοκαλίδου η οποία είναι φιλόλογος στο πρώτο Γυμνάσιο Γρεβενών..

Γράψτε ότι αγαπάτε!
Ότι ονειρεύεστε!
Ότι λατρεύεται!
Ότι θέλετε!
Εμπιστευόμαστε την υπέροχη φαντασία σας!

Τα παραμύθια "διευρύνουν" τον εγκέφαλο των παιδιών

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 21st, 2014 at 13:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply