Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιβράβευση Γρεβενιώτικης Επιχειρηματικότητας (εικόνες)

Φεβρουάριος 20th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Από τον Βουλευτή Ν. Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη…
zesh 3Έχοντας πολλές φορές εκφράσει την πεποίθηση ότι το κλειδί για επιτυχημένες επιχειρηματικές πράξεις βρίσκεται στη αξιοποίηση της τεχνολογίας για την παραγωγή και προώθηση των ανωτέρων ποιοτικώς προϊόντων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα δοκίμασα μια ευχάριστη έκπληξη μόλις πληροφορήθηκα την επιτυχία δύο γρεβενιωτών.

zesh 4 zesh 1

Η επιτυχία αφορά τη διεθνή διάκριση του Γρεβενιώτη γραφίστα Στέλιου Παπαλαμπρόπουλου, σχέδιο συσκευασίας του οποίου επιλέχθηκε και προβλήθηκε από τη παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδα: www.packagingoftheworld.com. Το δημιούργημα του κυρίου Παπαλαμπρόπουλου τιμήθηκε για το σχεδιαστικό του ενδιαφέρον τη μοναδικότητά, και τη χρηστικότητά του. Η επιτυχία του εγχειρήματος επαυξάνεται από το γεγονός ότι η εν λόγω ιστοσελίδα, σύμφωνα με πληροφορίες, προσελκύει πάνω από μισό εκατομμύριο επισκέπτες κάθε ημέρα από όλον τον κόσμο[1].

zesh 2 zesh 5

Το μέγεθος της επιτυχίας διπλασιάζεται καθώς το προϊόν της συσκευασίας είναι δημιούργημα ενός άλλου Γρεβενιώτη του κυρίου Αργυρόπουλου Γεώργιου ιδιοκτήτη της εταιρείας «ΖΕΣΗ» http://www.zesifoods.gr/el, που εμπιστεύθηκε τον προηγούμενο δημιουργό, ακόμα δε περισσότερο, γιατί το προϊόν προέρχεται από τον πρωτογενή τομέα, αφορώντας όσπρια άριστης ποιότητας παραγωγών του νομού μας με ονομασία γεωγραφικού προσδιορισμού «Ρεβίθια Γρεβενών» και σήμανση με την ελληνική σημαία.

Αυτή η διπλή επιτυχία του επιχειρηματικού πνεύματος και της δημιουργικής ικανότητας των συμπατριωτών μας σημαίνει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι οι Έλληνες μπορούμε να διακριθούμε και να κερδίσουμε από το άνοιγμά μας στις αγορές του εξωτερικού. Συνεπώς, η εξωστρέφεια αποτελεί για τον προετοιμασμένο Έλληνα επιχειρηματία και επιστήμονα ευκαιρία για διάκριση και επιτυχία.

zesh 6 zesh 3

Μπράβο και θερμά συγχαρητήρια στους αγαπητούς συμπατριώτες για τις επιτυχίες και τα επιτεύγματά τους. Μακάρι αυτές να συνεχιστούν ακόμα περισσότερο.
 

Πηγή εικόνων packagingoftheworld.com.

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ

Βουλευτής Ν. Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, Φεβρουάριος 20th, 2014 at 08:14 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply