«Το αίτημά μας είναι να μη κλείσουν οι Μονάδες Υγείας», λένε οι γιατροί
GEWRGIADIS-EOPYY Συνεχίζεται η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη και των γιατρών του ΕΟΠΠΥ. «Κατεδαφίζεται η πρωτοβάθμια περίθαλψη», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ, Σπήλιος Μπίθας.

Και πρόσθεσε: «Η περίθαλψη αφορά αναλώσιμους εργαζόμενους. Εμείς αγωνιστήκαμε για να εμπλουτιστεί η πρωτοβάθμια υγεία. Δε μιλήσαμε ποτέ για κλειστά πολυϊατρεία», σημειώνοντας ότι: «Το αίτημα της απεργίας ήταν να μην κλείσουν οι Μονάδες Υγείας. Ζητάμε παρουσία δικαστικών εκπροσώπων διευκρινίσεις και κατοχύρωση αυτής της περιουσίας».

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι: «ο ΕΟΠΥΥ μπορεί να ανοίγει και να κλείνει όποιο πολυϊατρείο θέλει πριν τη δημοσίευση του νόμου. Δεν χρειαζόταν η δημοσίευση του νόμου για να το κάνει». Και πρόσθεσε: «Παραλάβαμε επισήμως τα πολυϊατρεία. Εμείς θα έχουμε την ευθύνη αν χαθεί κάτι. Αν εμείς δεν έχουμε παραλάβει αλλά έχουμε τη λίστα, θα κάνει η Επιτροπή μια σύγκριση. Ότι λείπει θα το χρεωθούν μέσα από την Εφορία τους οι γιατροί».

Ο κ. Γεωργιάδης πάντως σε μία ακόμη σύγκρουση με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, απάντησε, απευθυνόμενος στον κ. Μπίθα: «Οι ανασφάλιστοι που μας ακούνε είναι αυτοί που έρχονταν σε εσάς και τους ζητούσατε παραπάνω λεφτά».

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.