Το ματς της χρονιάς είναι για τον Ολλανδό η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα
STEFENSΤα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα και το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, έχουν φέρει υπό πίεση τον Ολλανδό τεχνικό.

Το αυριανό παιχνίδι για τους «32» του Europa League με την Μπενφίκα αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον 61χρονο προπονητή, ώστε να… ρεφάρει και να αντιστρέψει με το μέρος του την υπάρχουσα κατάσταση.

Η Μπενφίκα θα μπορούσε τώρα να είναι στους «16» του Champions League, αν είχε σταθεί πιο τυχερή στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «αετοί» δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την περσινή αντίστοιχη περίοδο, όταν στο τέλος της σεζόν είχαν φτάσει στον τελικό του Europa League.

Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν πείθει με τις εμφανίσεις του και αποτελεί μία πρόκληση η πρώτη αναμέτρηση με τους Πορτογάλους και στη συνέχεια ο επαναληπτικός στη Λισαβόνα.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να κερδίσει την Μπενφίκα και ποια θα είναι η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Στέφενς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τον αγώνα με τους «αετούς». Στις ασκήσεις τακτικής του ο Στέφενς χώρισε την ομάδα σε δύο και εκεί φάνηκαν κάποια ζευγάρια που δύσκολα θα χωρίσουν. Οπως αυτό των Κατσουράνη-Τζαβέλλα στην άμυνα.

Οπως αυτό με Λίνο-Κίτσιου στα μπακ. Οι Κάτσε – Μαντούρο δύσκολα να χωρίσουν στα χαφ και οι Λούκας-Στοχ «έδεσαν» και πάλι στα πλάγια της επίθεσης.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.