Η πρόταση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. να κατέβει υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής και η απόρριψη

RAXHL MAKRH - ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΒΟΥΛΗΠρόταση στη Ραχήλ Μακρή να κατέβει υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής έκανε ο Πάνος Καμμένος, μόνο που εκείνη τον απέφυγε ευγενικά με πολιτικό τρόπο.

Όλα έγιναν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όπου έπρεπε να αποφασίσουν ποιον θα στηρίξει το κόμμα για την Περιφέρεια. Την πρόταση την έκανε, λοιπόν, ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Η πρόταση, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», έπεσε σαν κεραυνός στην αίθουσα.

«Προτείνω τη Ραχήλ Μακρή ως υποψήφια περιφερειάρχη», είπε ο Πάνος Καμμένος και τα βλέμματα όλων έπεσαν στη Ραχήλ, η οποία και αυτή φαινόταν έκπληκτη από την πρόταση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ραχήλ αρνήθηκε ευγενικά και με πολιτικό τρόπο: «Ακούστε, εγώ είμαι βουλευτής Κοζάνης και καλό είναι ο υποψήφιος να προέρχεται από την Αττική. Εμένα με έχουν εκλέξει οι συμπολίτες μου ως βουλευτή».

Κάπως έτσι η πρόταση απερρίφθη.

newsbeast

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.