Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρυσή Αυγή: Προσφεύγει στο ΣτΕ για την αναστολή χρηματοδότησής της

Φεβρουάριος 19th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Με την προσφυγή ζητά την ακύρωση της σχετικής απόφασης

arsakeioΑίτηση, με την οποία ζητάει την αναστολή και την ακύρωση της απόφασης των υπουργών Οικονομικών, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, περί αναστολής καταβολής κάθε είδους κρατικής χρηματοδότησης και οικονομικής ενίσχυσής της, κατέθεσε η Χρυσή Αυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ακόμη, η Χρυσή Αυγή ζητάει να δοθεί προσωρινή διαταγή από τον πρόεδρο του ΣτΕ Σωτ. Ρίζο που να διατάσσει την αναστολή της επίμαχης υπουργικής απόφασης.

Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι η επίμαχη υπουργική απόφαση είναι αντισυνταγματική, παράνομη και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Στην αίτηση η ΧΑ αναφέρει ότι υφίσταται μείζονα οικονομική ζημιά, καθώς δεν θα λάβει τη χρηματοδότηση για το 2013 (873.114 ευρώ), ούτε την αντίστοιχη του 2014, ούτε τη χρηματοδότηση για τις ευρωεκλογές.

Επίσης, αναφέρει πως υπάρχει αδυναμία καταβολής της μισθοδοσίας και των ασφαλιστικών εισφορών των υπαλλήλων της Χρυσής Αυγής, των μισθωμάτων των γραφείων του κόμματος σε όλη τη χώρα.

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 19th, 2014 at 15:24 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply