Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αρνήθηκε να είναι υποψήφια περιφερειάρχης η Ραχήλ Μακρή

Φεβρουάριος 19th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Η πρόταση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. να κατέβει υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής και η απόρριψη

RAXHL MAKRH - ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΒΟΥΛΗΠρόταση στη Ραχήλ Μακρή να κατέβει υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής έκανε ο Πάνος Καμμένος, μόνο που εκείνη τον απέφυγε ευγενικά με πολιτικό τρόπο.

Όλα έγιναν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όπου έπρεπε να αποφασίσουν ποιον θα στηρίξει το κόμμα για την Περιφέρεια. Την πρόταση την έκανε, λοιπόν, ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Η πρόταση, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», έπεσε σαν κεραυνός στην αίθουσα.

«Προτείνω τη Ραχήλ Μακρή ως υποψήφια περιφερειάρχη», είπε ο Πάνος Καμμένος και τα βλέμματα όλων έπεσαν στη Ραχήλ, η οποία και αυτή φαινόταν έκπληκτη από την πρόταση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ραχήλ αρνήθηκε ευγενικά και με πολιτικό τρόπο: «Ακούστε, εγώ είμαι βουλευτής Κοζάνης και καλό είναι ο υποψήφιος να προέρχεται από την Αττική. Εμένα με έχουν εκλέξει οι συμπολίτες μου ως βουλευτή».

Κάπως έτσι η πρόταση απερρίφθη.

newsbeast

 

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 19th, 2014 at 18:47 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply