Μέσα στο χάος της πόλης τον ή την βρήκατε και μοιάζει να είναι ο ένας και μοναδικός που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Είναι όμως;

Η αμφιβολία, μαζί με την ελπίδα, αργεί να πεθάνει, και μας αφήνει να αναρωτιόμαστε αν κάναμε τη σωστή επιλογή και επενδύσαμε όλο το συναισθηματικό μας κόσμο και χρόνο σε εκείνον/εκείνη. Για να διευκολυνθείτε, διαβάστε παρακάτω τα σημάδια και χρησιμοποιήστε τα σαν οδηγό για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, το γνωρίζετε ήδη αυτό.

Του εκμυστηρεύεστε πράγματα που δεν έχετε πει σε κανέναν άλλο

Και δεν αναφερόμαστε για όλα τα χαζά μυστικά σας που του ξεφουρνίσατε όταν ήπιατε λίγο παραπάνω από το αγαπημένο σας κρασί. Η αποκάλυψη των βαθύτερων σκέψεων και των βιωμάτων που σας έχουν στιγματίσει στη ζωή σας, σε ένα τρίτο πρόσωπο, δείχνει τη διάθεσή σας να δέσετε τη ζωή σας με αυτό το άτομο.

Επιτρέπετε να σας δει σε στιγμές αδυναμίας

Όλοι θέλουν παρέα όταν νιώθουν ευτυχισμένοι και καλά με τη ζωή τους, αφού η χαρά μοιράζεται ευκολότερα από τη λύπη. Τις δύσκολες στιγμές όμως, οι περισσότεροι προτιμούν και επιλέγουν να τις περνάνε μόνοι τους. Όταν νιώσετε όμως την ανάγκη να μοιραστείτε μια κακή μέρα με εκείνον/η θα σημαίνει ότι θα σας ελαφρύνει από το φορτίο που σας έχει ρίξει τη διάθεση εκείνη τη μέρα.

Τον σέβεστε γι’ αυτό που είναι

Δεν έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τον σύντροφό σας για να ταιριάζει περισσότερο με τα δικά σας θέλω. Τον αποδέχεστε όπως είναι και μαζί με αυτόν όλες τις εκνευριστικές του συνήθειες όπως είναι να τρώει όρθιος πάνω από την κατσαρόλα.

Θέλετε να γνωρίσει την οικογένειά σας

Είστε περήφανος/η για την επιλογή σας και θέλετε να το μάθουν όλοι, ακόμα και οι γονείς σας. Δε νιώθετε την ανάγκη να δικαιολογηθείτε για εκείνον που έχετε επιλέξει για σύντροφό σας και αυτό είναι σημάδι αληθινής αγάπης.

 

Φαντάζεστε ένα κοινό μέλλον μαζί του

Δεν αναφερόμαστε σε σχέδια γάμου και κοινά ασφαλιστήρια ζωής, αλλά αν όταν αναρωτιέστε που θα βρίσκεστε εσείς σε 5 χρόνια, αν μέσα στη ζωή σας θέλετε να είναι και εκείνος μαζι σας.

Δεν διστάζετε να διαφωνήσετε μαζί του

Η κουβέντα με ένα άτομο, που θα ακούσει την άποψή σας ακόμα και αν είναι διαφορετική από τη δική σας είναι πάντα εκτιμητέα και όταν μάλιστα αυτό το άτομο είναι ο σύντροφός σας, τότε η ζωή είναι ακόμα πιο ωραία.

 

Έχετε τη διάθεση να λύσετε όλες σας τις διαφορές

Θέλετε και διαθέτετε την ενέργεια να λύσετε δομικές διαφορές της σχέσης σας, όπως είναι η διαφορετική θρησκεία και η άποψη του καθενός για το γάμο για να συνεχίσετε την κοινή ζωή σας χωρίς προβλήματα. Αμοιβαίες υποχωρήσεις τέτοιου βεληνεκούς συμβαίνουν μονάχα όπου υπάρχει αληθινή αγάπη.

Γελάτε παρέα

Αυτό που μετράει στη ζωή του καθενός και που έχουμε περισσότερο ανάγκη είναι το γέλιο στην καθημερινότητά μας. Όταν μπορούμε να μοιραστούμε το γέλιο με τον καλύτερο μας φίλο που είναι ο σύντροφός μας, τότε το γέλιο διπλασιάζεται, παρά μοιράζεται όπως η λύπη (όπως αναφέρουμε παραπάνω).

Υπάρχει φυσική έλξη

Κάθεστε δίπλα του/της και δεν ξεκολλάτε τα μάτια σας από πάνω του; Ε, τι άλλο θέλετε για να πειστείτε πως ο άνθρωπος αυτός είναι το άλλο σας μισό!

 

Αγαπάτε τις σιωπές σας

Σίγουρα θα σας έχει συμβεί να είστε με έναν άνθρωπο και σε μια στιγμή σιωπής να προσπαθείτε εναγωνίως να βρείτε ένα θέμα συζήτησης που θα καλύψει το κενό. Αν όμως, νιώθετε άνετα δίπλα στον άνθρωπό σας ακόμη και σε στιγμές σιωπής, τότε αυτό είναι ολοφάνερο σημάδι άνεσης και αγάπης…

Νιώθετε ο εαυτός σας δίπλα του

Μια φράση που τα λέει όλα. Χωρίς καμία προσπάθεια, χωρίς προσποίηση, απλά και όμορφα. Πού αλλού θα το ξαναβρείτε αυτό;

Σας λείπει-σε σωστές δόσεις όμως…

Όταν δεν είστε μαζί, σας λείπει. Αλλά η απουσία του δεν σας γίνεται εμμονή, όπως ενδεχομένως στις πρώτες μέρες του έρωτά σας. Σας λείπει τόσο ώστε να νιώθετε ένα κενό, όταν δεν είστε μαζί. Θέλετε πιο ισχυρό σημάδι αγάπης από αυτό;

Ζηλεύετε-αλλά λίγο

Όταν σας ανακοινώνει πως θα συναντηθεί με μια φίλη του, το αποδέχεστε με ένα μικρό τσιμπηματάκι ζήλειας στην καρδιά, αλλά δεν βγάζετε… καπνούς. Η μετρημένη ζήλεια κάνει καλό σε μια σχέση, δεν την αφήνει να βαλτώσει. Η υπερβολική πάλι, μπορεί εύκολα να την καταστρέψει!

 

Σας κάνει καλύτερο άνθρωπο-λίγο το έχετε αυτό;

Όταν είστε μαζί σας «βγάζει» την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Νιώθετε έξυπνοι, επιτυχημένοι, ελκυστικοί, αστείοι. Με ένα μαγικό τρόπο σας κάνει να «λάμπετε» μέσα και έξω….

Σας καταλαβαίνει απλά και μόνο με ένα βλέμμα…

Είστε καλά; Θα το καταλάβει αμέσως. Νιώθετε πεσμένος ή κάτι σας συμβαίνει; Και πάλι θα το πιάσει «στον αέρα» απλά και μόνο με ένα βλέμμα. Αν στη ζωή σας υπάρχει ένας άνθρωπος που απλά και μόνο με μια ματιά, σας καταλαβαίνει απόλυτα, μην το χάσετε με τίποτα από τη ζωή σας…

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.