Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Με μπλόκα σε όλη τη χώρα «ζεσταίνουν τις μηχανές» οι αγρότες για την συγκέντρωση της Τετάρτης στην Αθήνα

Φεβρουάριος 17th, 2014 by Χρήστος Μίμης

φωτό αρχείουΣε κινητοποίηση βρίσκονται οι αγρότες της Πελοποννήσου και σήμερα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ. Δύο ομάδες αγροτών πήγαν και σήκωσαν εκ περιτροπής τις μπάρες στα διόδια Καλαμακίου επί της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, με αποτέλεσμα να περνούν ελεύθερα τα αυτοκίνητα.

Αυτή την ώρα αποχωρούν, αλλά προγραμματίζουν να μεταβούν στο 103ο χιλιόμετρο της «Κορίνθου – Πατρών» όπου θα στήσουν μπλόκο.

Στο μεταξύ μαζικό συλλαλητήριο πραγματοποίησαν νωρίτερα οι αγρότες της Θεσσαλίας στον κόμβο Νίκαιας, αποκλείοντας την κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο. «Τα μέτρα αυτά είναι καρμανιόλα και στέλνουν τους αγρότες στην ανεργία» είπε μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο συνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας.

«Ο αγώνας που κάνουμε», τόνισε, «είναι για μπορέσουμε να πάρουμε ανάσα και να μην μας πάρουν ότι μας έχει απομείνει. Παράλληλα όμως είναι και ένας αγώνας με διάρκεια για τους νεότερους αγρότες προκειμένου να μπορέσουν να έχουν μέλλον».

Αγρότες της Ημαθίας απόκλεισαν τον κόμβο της Κουλούρας, ενώ αποκλεισμένος είναι και ο κόμβος των Σφαγείων, στα Βασιλικά. Το μεσημέρι Σερραίοι αγρότες έκλεισαν τον Κόμβο των Κερδυλλίων στην Εντατία Οδό Σερρών – Καβάλας.

Η έμφαση από τους αγρότες τώρα δίνεται στην επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου που έχει εξαγγελθεί για την ερχόμενη Τετάρτη το μεσημέρι στην Αθήνα, στην πλατεία Βάθης.

αυγή

This entry was posted on Δευτέρα, Φεβρουάριος 17th, 2014 at 09:32 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply