Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Καρατζαφέρης υποψήφιος ευρωβουλευτής στην Κύπρο; -«Να λειτουργήσουμε σαν ισχυρή ‘τροχοπέδη’…»

Φεβρουάριος 16th, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ«Θα κατέβω αυτές τις ημέρες στην Κύπρο να δω ανθρώπους που υποστηρίζουν το “όχι”, να συναντήσω ανθρώπους που έχουν αυξημένο πατριωτικό αίσθημα και από εκεί και πέρα είναι όλα ανοικτά στο να λειτουργήσουμε σαν ισχυρή “τροχοπέδη” σε αυτό το εθνικό ολίσθημα», αναφέρει ο Γιώργος Καρατζαφέρης αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συζητά το ενδεχόμενο αυτό με στόχο να αποτραπεί το ενδεχόμενο επίλυσης του Κυπριακού βάσει της κοινής διακήρυξης Αναστασιάδη – Έρογλου.

Σημειώνει δε ότι μια ομάδα Κυπρίων φοιτητών που έχει σπουδάσει στην Ελλάδα είχε αυτή την ιδέα. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτιμά ότι η αντίδραση του κυπριακού λαού στην λύση που προωθείται πρέπει να μετατραπεί σε «κατακλυσμό», «διαφορετικά ο κ. Αναστασιάδης και το ΑΚΕΛ θα περάσουν το ξεπούλημα στους Τούρκους».

Πηγή: Ο Καρατζαφέρης υποψήφιος ευρωβουλευτής στην Κύπρο; -«Να λειτουργήσουμε σαν ισχυρή ‘τροχοπέδη’…»

iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, Φεβρουάριος 16th, 2014 at 12:16 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply