Η sexy λιβανέζα σκιέρ, η... καλοκαιρία και άλλα ενδιαφέροντα από το ΣότσιΣάλο στο ολυμπιακό Σότσι έχει προκαλέσει η προκλητική φωτογράφηση της Λιβανέζας αθλήτριας του σκι, Τζάκι Σαμούν (Jackie Chamoun). Η σέξι φωτογράφηση, που έγινε για αυστριακό αθλητικό ημερολόγιο έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την 22χρονη αθλήτρια, που εκπροσωπεί τον Λίβανο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2014 στη Ρωσία.

σοτσι 1

σοτσι 2

Πριν από τρία χρόνια, η Σαμούν με τη συναθλήτριά της, επίσης Λιβανέζα σκιέρ, 29χρονη Chirine Njeim πόζαραν για το ετήσιο ημερολόγιο των δασκάλων σκι του διάσημου χιονοδρομικού κέντρου Faraya στις παρυφές της Βηρυτού. Εκτός από τις φωτογραφίες γυρίστηκε και ένα βίντεο με τα παρασκήνια, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με την ευκαιρία των χειμερινών Ολυμπιακών. Η κριτική υπήρξε αβυσσαλέα για τη νεαρή αθλήτρια. Μάλιστα το λιβανέζικο υπουργείο Νεότητας και Αθλητισμoύ ζήτησε τη λήψη μέτρων σε βάρος της από την Ολυμπιακή Επιτροπή του Λιβάνου για να προφυλαχθεί η υπόληψη της χώρας.

σοτσι 4 σοτσι 3

Η Σαμούν απολογήθηκε δημόσια και μέσω του λογαριασμού της στο Facebook δήλωσε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω σε όλους όσους σχολίασαν και μοιράστηκαν τις φωτογραφίες μου στο ίντερνετ και στο Λίβανο… Ναι, έκανα αυτές τις φωτογραφίες για ένα αυστριακό ημερολόγιο σκι, μαζί με άλλους επαγγελματίες αθλητές. Ζητώ συγγνώμη από όλους, ξέρω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και αυτή δεν είναι μια εικόνα που αντιπροσωπεύει την κουλτούρα μας. Καταλαβαίνω απόλυτα αν θέλετε να επικρίνετε την πράξη μου».

σοτσι 6 σοτσι 5Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο ημερολόγιο είναι σαφώς σεμνότερες από το βίντεο της φωτογράφησης, στο οποίο οι δυο κοπέλες φαίνονται να χαριεντίζονται γυμνόστηθες στο χιόνι της Faraya. Η Σαμούν, πάντως, παρακαλεί τους συμπατριώτες της αντί να αναπαράγουν τις γυμνές φωτογραφίες της να επικεντρώσουν την προσοχή τους στην κούρσα και στο μετάλλιο.

 

Χ.Τ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.