Να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό θέλει ο Ιμπαγάσα

ibagasa
Αν και ο χρόνος συμμετοχής του είναι λιγοστός φέτος ο Αριέλ Ιμπαγάσα θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Το συμβόλαιο του Αργεντινού μέσου με τους «ερυθρόλευκους» λήγει το καλοκαίρι, «Έχω μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνέχιζα σε αυτόν τον σύλλογο για μία χρονιά ακόμα», είπε και πρόσθεσε: «Θέλω να παίζω περισσότερο».

Ο «Κάνιο» χαρακτήρισε μέσω της Nova ιστορικό το ερχόμενο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη και επεσήμανε πως η ομάδα του είναι απολύτως προετοιμασμένη.

Επιπλέον, στάθηκε στη συνύπαρξη του με τον Τσόρι Ντομίνγκες στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Βέροια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

– Το Σάββατο η ομάδα σας υποδέχεται τον Πλατανιά που δίνει αγώνα επιβίωσης στην κατηγορία. Τι γνώμη έχεις για την ομάδα των Χανίων;
«Πραγματικά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Πλατανιά που προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς προερχόμαστε από μία μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Αυτό δείχνει πως η ομάδα μας είναι καλά. Εκείνοι, όμως, άλλαξαν πρόσφατα προπονητή. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να πάρουν κάποιο βαθμό. Εμείς, όμως, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίζουμε στο Καραϊσκάκη, μπροστά στον κόσμο μας. Και πρέπει να κερδίσουμε γιατί όσο πιο σύντομα γίνουμε πρωταθλητές, τόσο το καλύτερο».

– Στη βαθμολογία η διαφορά απ’ τον δεύτερο ΠΑΟΚ είναι πια 17 βαθμοί. Τι σημαίνει αυτή η σημαντική διαφορά για εσάς τους παίκτες του Ολυμπιακού;
«Πραγματικά κάνει τους παίκτες πολύ χαρούμενους αυτή η διαφορά. Δείχνει πως η χρονιά έχει πάει πάρα πολύ καλά. Γνωρίζαμε απ’ την αρχή πως θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ, όπως και ο Ατρόμητος, έχουν κάνει πολύ καλές χρονιές. Έτσι, αυτή η διαφορά των 17 βαθμών δείχνει πως εμείς τα έχουμε πάει πολύ καλά φέτος. Από ‘κει και πέρα, σίγουρα οι παίκτες είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουμε καταφέρει. Μας δίνει αυτοπεποίθηση. Το κοινό μας είναι ικανοποιημένο. Το γεγονός πως εμείς συνεχίζουμε σε τρεις διοργανώσεις, αποδεικνύει πως κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά».

– Στη Βέροια σε είδαμε να είσαι με τον Τσόρι στην ενδεκάδα και αν δεν κάνω λάθος ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Πως κρίνεις τη συνεργασία σας γιατί εμείς πραγματικά την απολαύσαμε.
«Πραγματικά, κάθε φορά που μου δίνετε η ευκαιρία να αγωνιστώ, προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Ήταν η πρώτη φορά που συμπέσαμε στην ενδεκάδα με τον Τσόρι. Όμως, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στις προπονήσεις. Στις προπονήσεις προσπαθεί ο καθένας να γνωρίσει τις κινήσεις του συμπαίκτη του. Με τον Τσόρι η συνεργασία πήγε πολύ καλά. Από ‘κει και πέρα νιώθω καλά και νιώθω ότι μπορώ να παίζω περισσότερο. Αλλά αυτό είναι στην κρίση του προπονητή αν θα μου δίνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες στην ομάδα».

– Αν πρέπει να δώσεις κάπου τη μπαγκέτα του μαέστρου που κρατάς δικαίως τόσα χρόνια, σε ποιον θα την παρέδιδες;
«Όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργάζομαι αυτή τη στιγμή, μου δίνουν την εντύπωση πως προσπαθούν να συνεργάζονται πολύ καλά μαζί μου. Έχω παίξει σε διάφορα γήπεδα, με διάφορους συμπαίκτες γύρω μου. Πάντα προσπαθώ, όπως και οι συμπαίκτες μου, να κυκλοφορούμε καλά τη μπάλα, να έχουμε μία καλή συνεργασία, να κάνουμε ωραία παιχνίδια και να αρέσει στον κόσμο αυτό που παρουσιάζουμε. Νιώθω πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει κάθε φορά που παίζω αυτό που δείχνουμε να αρέσει στην κόσμο. Μου αρέσει που ο κόσμος τραγουδάει το όνομά μου. Ο κόσμος απολαμβάνει το παιχνίδι και τη συνεργασία που έχω με τους συμπαίκτες μου. Θα ήθελα να παίζω λίγο περισσότερο στο Καραϊσκάκη. Από ‘κει και πέρα όλα είναι στην κρίση του προπονητή».

– Για πόσο καιρό ακόμη σκοπεύεις να μας υπενθυμίζεις την ποδοσφαιρική σου ευφυΐα εντός γηπέδων;
«Αν δεν κάνω λάθος, απομένουν τέσσερις μήνες μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Σε αυτό το διάστημα περιμένω τις ευκαιρίες για να παίξω και σε άλλα παιχνίδια. Όπως έχω πει πολλές φορές, θα ήθελα να παίζω λίγο περισσότερο. Θα ήθελα να παίζω πιο πολύ στο Καραϊσκάκη. Από ‘και και πέρα νιώθω πολύ καλά. Ευτυχώς δεν έχω τραυματισμούς. Ευτυχώς το μυαλό μου λειτουργεί καλά. Θα ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον συναδέλφους μου, με τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού έχω μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνέχιζα σε αυτόν τον σύλλογο για μία χρονιά ακόμα».

– Και κάτι τελευταίο: είσαι αισιόδοξος για τους αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Μπορούν να τα καταφέρουν οι συμπαίκτες σου που θα προτιμηθούν από τον Μίτσελ;
«Πραγματικά, είναι ένα ιστορικό παιχνίδι αυτό που πλησιάζει για τον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουμε πως έχουμε τα μέγιστα κίνητρα για αυτό το παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε πως ανυπομονούμε να έρθει. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Ξέρουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τρομερές δυνατότητες. Αν και δεν τα πηγαίνει καλά στο αγγλικό πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούν να γίνουν διαφορετικά πράγματα από αυτά που γίνονται στην Αγγλία. Όμως και εμείς είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και ανυπομονούμε να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.