Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη στην “ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ”

Φεβρουάριος 14th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Οι νέοι του τόπου μας για ακόμη μία φορά επιβραβεύθηκαν για την προσπάθειά τους και κέρδισαν το βραβείο της Καλύτερης Εφημερίδας Λυκείου στον 20ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» όπου συμμετείχαν με την εφημερίδα τους ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει την παλιά και νέα «συντακτική» και «δημοσιογραφική» ομάδα της εφημερίδας του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών για την επιτυχία τους αυτή και εύχεται η προσπάθειά τους να βρει μιμητές, έτσι ώστε η έκδοση της εφημερίδας να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια.

Συγχαίρει επίσης τις υπεύθυνες καθηγήτριες της εφημερίδας ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ οι οποίες στηρίζουν, μέσα από δημιουργικά μονοπάτια, τις προσπάθειες και τις ανησυχίες των μαθητών τους.

Εύχεται  η ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ, αυτό το σημαντικό μέσο έκφρασης των νέων μας, να έχει  συνέχεια  με ανάλογες μελλοντικές επιτυχίες.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 14th, 2014 at 09:02 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply