Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Αυτοί είναι οι Τούρκοι τρομοκράτες που είχαν τη γιάφκα στο Γκύζη – Ψάχνουν τα πραγματικά τους στοιχεία

Φεβρουάριος 14th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Εντοπίστηκαν απoτυπώματά τους και DNA στα όπλα που βρέθηκαν στη γιάφκα

Αυτοί είναι οι Τούρκοι τρομοκράτες που είχαν τη γιάφκα στο Γκύζη – Ψάχνουν τα πραγματικά τους στοιχείαΣτη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες των τεσσάρων Τούρκων τρομοκρατών, που διατηρούσαν τη γιάφκα στο Γκύζη. Η επίσημη ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ αναφέρει ότι DNA και αποτύπωμα του Bayir Cengiz βρέθηκαν σε καλάσνικοφ και υποπολυβόλο, που εντοπίστηκαν μέσα στη γιάφκα, ενώ στο ίδιο υποπολυβόλο υπήρχαν και αποτυπώματα του Tekin Huseyin.

Παράλληλα, γενετικό υλικό του 34χρονου Τούρκου αντικαθεστωτικού, ο οποίος είχε συλληφθεί για την υπόθεση μεταφοράς όπλων πέρυσι το καλοκαίρι ανοιχτά της Χίου μέσα σε φουσκωτό σκάφος, βρέθηκε σε πιστόλι και γεμιστήρα που βρέθηκαν στη γιάφκα και κατασχέθηκαν.

Εκτός από τον Tekin Huseyin, οι ελληνικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άλλων τριών τρομοκρατών, καθώς τα παρακάτω ονόματα είναι αυτά που οι ίδιοι δήλωσαν στην αστυνομία.

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το πραγματικό όνομα του Bayir Cengiz είναι Ισμαήλ Ακόλ και πρόκειται για μεγαλοστέλεχος του επιχειρησιακού τομέα της οργάνωσης DHKP-C.

Α) BAYIR Cengiz του Memet – Ali , γεν. 1973 στην Τουρκία (κατά δήλωσή του)

Β) KORKUT Murat του Niyazi και της Dondis γεν. 31-03-1981 στην Τουρκία (κατά δήλωσή του)

Γ) ΚΑ RPAT Bilgehan του Zeynel και της Hafize γεν. 04-07-1989 στην Τουρκία (κατά δήλωσή του)

Δ) PETROV Petar του Georgiev γεν. 07-05-1965 (έχουν ταυτοποιηθεί τα πραγματικά του στοιχεία και πρόκειται για τον TEKIN Huseyin Fenzi του Ferit και της Azime γεν. 21-01-1961 στην Τουρκία)

Σε βάρος τους, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για:
– συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής, προμήθειας, κατοχής όπλων, εκρηκτικών υλών προς εξυπηρέτηση σκοπών τρομοκρατικής οργάνωσης, τελεσθείσα από κοινού
– τέλεση τρομοκρατικών πράξεων προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών, μηχανισμών, βομβών με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και σε άνθρωπο, τελεσθείσα από κοινού
– τέλεση τρομοκρατικών πράξεων διακεκριμένης κατοχής πολεμικού τυφεκίου, πολυβόλων, πιστολίων, χειροβομβίδων, πυρομαχικών, εκρηκτικών υλών, εκρηκτικών μηχανισμών και λοιπών ειδών πολεμικού υλικού, με σκοπό τη διάθεση τους σε τρίτους για τη διάπραξη κακουργήματος ή τον παράνομο εφοδιασμό ομάδων, τελεσθείσα από κοινού
– πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα από κοινού
– παράνομη είσοδο στην Ελλάδα

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 14th, 2014 at 12:10 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply