Ο θάνατός του αναπάντεχος, σοκαριστικός, βύθισε στο πένθος όχι μόνο το Χόλιγουντ, αλλά και εκατ. θαυμαστών που τον ακολουθούσαν από το πρώτο “Fast and Furious”. Δείτε το τρέιλερ της τελευταίας του ταινίας (Vid)

paul walkerΤρεις μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του Πολ Γουόλκερ, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, οι υπεύθυνοι της ταινίας Brick Mansions, EuropaCorp αποφάσισαν να δημοσιεύσουν το τρέιλερ που είχε γυριστεί, λίγο πριν πεθάνει.

Στο τρέιλερ βλέπουμε  τον αδικοχαμένο ηθοποιό να οδηγεί, φανερά ενθουσιασμένος, μια Mustang, τρέχοντας με μεγάλη ταχύτητα και κάνοντας επικίνδυνες μανούβρες, με πολλούς να αναρωτιούνται για ποιους, ακριβώς, λόγους επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένες σκηνές.

H ταινία “Brick Mansions” γυρίστηκε την Άνοιξη του 2013, ενώ στις αίθουσες θα βγει στις 25 Απριλίου.

Πρωταγωνιστούν οι Paul Walker, David Belle (“District B13”), Robert Maillet, RZA, Carlo Rota, Kalinka Petrie, Bruce Ramsay, Andreas Apergis, Kwasi Songui, Ayisha Issa, Catalina Denis.

“Η ιστορία ακολουθεί τον Damien (Paul Walker), ένα μυστικό αστυνομικό που αναζητά ένα όπλο μαζικής καταστροφής που κλάπηκε από ένα έμπορο ναρκωτικών στο γκέτο που είναι γνωστό ως Brick Mansions. Για να καταφέρει να εντοπίσει τον έμπορο, ο Damien πρέπει να αναζητήσει την βοήθεια του Lino (David Belle), ένα εξαιρετικά ευκίνητο άνδρα που γνωρίζει το Brick Mansions καλύτερα απο τον καθένα και που αποτελεί τον μοναδικό άνθρωπο που δεν φοβάται τους εμπόρους ναρκωτικών που διοικούν την περιοχή”.

hollywoodreporter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.