Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κατεβαίνει ως ανεξάρτητος στην Δυτ. Μακεδονία ο κ. Θ. Καρυπίδης (video)

Φεβρουάριος 13th, 2014 by Χρήστος Μίμης

«Δύναμη ανατροπής για τη Δυτική Μακεδονία»…

KARYPIDIS - ΚΑΡΥΠΙΔΗΣΤην υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο κ. Θ. Καρυπίδης, τον οποίο είχε ανακοινώσει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια απέσυρε τη στήριξη του, ύστερα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν δηλώσεις και συμπεριφορές του.

Ο κ. Καρυπίδης έδωσε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (12/2) στην Κοζάνη και σημείωσε ότι όπως σεβάστηκε την απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξει, έτσι σέβεται και την απόφαση να άρει τη στήριξη.

O κ. Θόδωρος Καρυπίδης είπε ότι δεν θέλει στήριξη από κανένα κόμμα, το όνομα της παράταξης του είναι “Δύναμη ανατροπής για τη Δυτική Μακεδονία”, και θα συνεχίσει τον αγώνα για την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης.

Μίλησε για πρωτοφανή επικοινωνιακή επίθεση κατά της Δυτικής Μακεδονίας υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν και κρύβονται συμφέροντα για να ξεπουληθεί όπως είπε ενέργεια και νερά της περιοχής.

Σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει στο Διαδίκτυο για τη ΝΕΡΙΤ, τον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά και τους Εβραίους, είπε ότι επρόκειτο απλώς για αναπαραγωγή ενός σχολίου και αναλαμβάνει μόνο αυτή την ευθύνη. Για το γεγονός ότι φιλοξένησε τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, κ. Ηλ. Κασιδιάρη, σε τηλεοπτική εκπομπή του, εξήγησε ότι το έκανε ως δημοσιογράφος στο πλαίσιο της πολυφωνίας.

Δείτε την συνέντευξη:

το βήμα, kozani.tv, kozanimedia

This entry was posted on Πέμπτη, Φεβρουάριος 13th, 2014 at 07:10 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply