Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποιοι είναι οι Άραβες αγοραστές του Αστέρα Βουλιαγμένης

Φεβρουάριος 12th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ποιο είναι το επενδυτικό κεφαλαίο, σαουδαραβικών συμφερόντων, που είχε υποβάλει την υψηλότερη πρόσφορα για την απόκτηση του 90% των μετοχών του Αστέρα

BOULIAGMENHΤην εταιρεία Jermyn Street Real Estate Fund IV LP ανακήρυξε ως προτιμώμενο επενδυτή για την πώληση της “Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.”, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, μετά και την παροχή έγγραφης συναίνεσης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Η Jermyn Street Real Estate Fund είχε υποβάλει την υψηλότερη προσφορά ύψους 400 εκατ. ευρώ.

Η προσφορά αυτή αφορούσε το 90% των μετοχών της “Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.”, όπως οι μετοχές αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Υπενθυμίζεται ότι η AGC Jermyn Street ανήκει στο αραβικών συμφερόντων fund AGC Equity Partners που διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 2 δισ. ευρώ. με γραφεία στην Μέση Ανατολή και στο Λονδίνο.

Για την ακρίβεια το fund εκπροσωπεί έξι επενδυτικά κεφάλαια, από το Αμπού Ντάμπι, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ και άλλα Εμιράτα, καθώς και τον τουρκικό κολοσσό Dogus ο οποίος μετέχει με ποσοστό 15%.

news247

 

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 12th, 2014 at 22:05 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply