Η τιμωρία που επέβαλαν δύο γονείς προκάλεσε το θάνατο της μικρής

egklimaΤο κοριτσάκι ήπιε από το ποτήρι της θετής της μητέρας μια γουλιά αναψυκτικό, κάτι που θεώρησαν μεγάλο σφάλμα. Έτσι, για τιμωρία την ανάγκασαν να πιει πάνω από δύο λίτρα αναψυκτικό.

Η 5χρονη Αλέξα Λίνμπουμ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την 1η Ιανουαρίου του 2012, σε κωματώδη κατάσταση, από τον πατέρα της, Ράνταλ–Λι Βον, και τη θετή μητέρα της, Μαίρη–Λι Βον. Οι γιατροί βρέθηκαν μπροστά σε ένα τετελεσμένο γεγονός, καθώς διέγνωσαν στο παιδί εκτεταμένες εγκεφαλικές ζημιές, με αποτέλεσμα εκείνο να πεθάνει δύο ημέρες αργότερα.Δύο χρόνια μετά από εκείνο το ανατριχιαστικό περιστατικό, οι τοπικές αρχές οδηγήθηκαν στη λύση της υπόθεσης, ανακαλύπτοντας τις συνθήκες βίας και κτηνωδίας που επικρατούσαν στο σπίτι των Βον.

Όπως αποδείχθηκε από την τοξικολογική έρευνα, οι εκτεταμένες ζημιές στον εγκέφαλο της άτυχης Αλέξα προκλήθηκαν έπειτα από αναγκαστική κατάποση μεγάλης ποσότητας αναψυκτικού.

Οι γονείς–κτήνη κατηγορούνται για δολοφονία πρώτου βαθμού, για εγκατάλειψη ανηλίκου και εκτεταμένη βία εις βάρος τους. Τα υπόλοιπα πέντε παιδιά της οικογένειας θα περάσουν στα χέρια της κοινωνικής πρόνοιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.