Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έρχονται εξελίξεις για το γήπεδο

Φεβρουάριος 11th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Να «τρέξουν» το θέμα της «Αγια-Σοφιάς» προσπαθούν στην ΑΕΚ
AEKΚαθοριστικοί μήνες θα είναι για την ΑΕΚ, σε ότι αφορά την «Αγια-Σοφιά», ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κατατεθεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο φάκελος καταλληλότητας του γηπέδου, αλλά τα σημαντικά θα έρθουν αργότερα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να «τρέξουν» όσο πιο πολύ γίνεται το θέμα, καθώς επιθυμούν μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα να είναι διαθέσιμα τα έγγραφα που θα κατατεθούν στην ΔΟΚΚ (Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών) του ΥΠΕΚΑ για να δοθεί η άδεια για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

Αν όλα πάνε καλά ίσως υπάρξουν ευχάριστα νέα μέχρι και 15 ημέρες νωρίτερα. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως δύσκολα θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο, διότι πρόκειται για γήπεδο UEFA 4 αστέρων και αναμένεται να είναι εύκολη υπόθεση η έκκριση.

Επιπλέον, η Τετάρτη (12/2) θα είναι η τελευταία ημέρα εργασιών στον ιστορικό χώρο που υπήρχε το «Νίκος Γκούμας». Η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο της στρωματογραφίας του υπεδάφους, έχει στείλει ήδη όλα τα δείγματα που έχει συγκεντρώσει, ενώ έχει ξεκινήσει κάποιες επιπλέον μετρήσεις.

This entry was posted on Τρίτη, Φεβρουάριος 11th, 2014 at 17:44 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply