Συναγερμός στη Συγγρού για τους τρεις “γαλάζιους”, που φέρονται να έβγαλαν πάνω από 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό. Στο μικροσκόπιο βουλευτές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη

VOULIΑναταραχή στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, σχετικά με τρεις βουλευτές του κόμματος, που φέρονται να έβγαλαν πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Όπως αναφέρουν “Τα Νέα”, στη ΝΔ σήμανε συναγερμός, χωρίς να υιοθετούν το δημοσίευμα και άρχισε κυνήγι ονομάτων.

Στο στόχαστρο βρέθηκαν πάνω από 10 βουλευτές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ορισμένοι από τους οποίους έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάχη για τις υποψηφιότητες ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών.

Από το Μαξίμου δεν απέκλειαν να υπάρξει ανακοίνωση τη Δευτέρα για το συγκεκριμένο θέμα και έστειλαν το μήνυμα ότι σε κάθε περίπτωση θα εφαρμοστεί η εντολή Σαμαρά για “πλήρη έλεγχο” και “άπλετο φως” στην υπόθεση.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τόνιζαν ότι θα πρέπει να διευκρινιστεί αν η εμπλοκή των βουλευτών συνδέεται με διακίνηση “μαύρου” χρήματος, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι και νόμιμη να είναι η μεταφορά, υπάρχει πολιτικό θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.