δωνης παοκΗ κόντρα μεταξύ ΠΑΟΚ και Δώνη συνεχίζεται

Ο «δικέφαλος» προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για να μην δώσει όσα λεφτά ζητά ο πρώην τεχνικός της ομάδας και εκείνος από την πλευρά του, έκανε καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ζητά να χάνει το κάθε παιχνίδι από σήμερα και στο εξής, να του αφαιρούνται βαθμούς και να τιμωρηθούν οι διοικητικοί του παράγοντες!

Από τη στιγμή που η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έκανε προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, σύμφωνα με τον νόμο της UEFA, θίγεται το αυτοδιοίκητο των Ομοσπονδιών, κάτι που «εκμεταλλεύτηκε» η πλευρά Δώνη, ζητώντας από την ΕΠΟ να επιβάλλει τις παραπάνω ποινές.

Εισιτήρια τέλος με Μπενφίκα

«Καυτή» αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στην Τούμπα, στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τη φάση των «32» του Europa League.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook, εξαντλήθηκαν τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια και θα διατεθούν κι άλλα, μόνο αν δεν ανανεωθούν όλα τα διαρκείας.

«Εξαντλήθηκαν και τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Μπενφίκα για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ (20/02, 20.00). Όπως είναι γνωστό, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου. Στις 17 Φεβρουαρίου θα διατεθούν όσα από αυτά τα εισιτήρια δεν ανανεώθηκαν», αναφέρει η ΠΑΕ.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.