Ο Ντουντού χάρισε στον ΟΦΗ τη νίκη επί του ΠανθρακικούΠέντε 24ωρα μετά το διασυρμό στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (5-0) ο ΟΦΗ κατάφερε να συνέλθει και να πάρει μεγάλη νίκη επί του Πανθρακικού στο «Γεντί Κουλέ», με 1-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το γκολ των Κρητικών πέτυχε στο 61ο λεπτό ο Ντουντού, στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα των γηπεδούχων από την ημέρα της μεταγραφής του.

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό, με τον Πανθρακικό να δικαιολογεί τη βαθμολογική του θέση, καθώς μέχρι το 60ο λεπτό κρατούσε σχετικά εύκολα ανέπαφη την εστία του, ενώ σε δύο τρεις αντεπιθέσεις η ομάδα του Μάντζιου ήταν ιδιαίτερα απειλητική για το τέρμα του Φερνάντες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, είχαν την πρώτη ευκαιρία στο 8΄ με το σουτ του Μιλιάζες να διώχνει δύσκολα ο Αθανασιάδης, αλλά στο 15΄ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν στο γκολ με την κεφαλιά του Σαμπάτ να αποκρούει σωτήρια ο Φερνάντες. Το ημίχρονο τελείωσε με μία ακόμη ευκαιρία για το συγκρότημα της Κομοτηνής, αλλά ο Χασομέρης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Μέχρι το 60ο λεπτό ο Πανθρακικός είχε το ματς…στα χέρια του, αλλά η κίνηση του Σα Πίντο να ρίξει στο ματς τον Ντουντού αποδείχθηκε… προφητική. Δεν είχαν περάσει 10-15 δευτερόλεπτα από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και ο Βραζιλιάνος με δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη.

Γκολ, που κατά πάσα πιθανότητα αποτελεί ρεκόρ, όσον αφορά την είσοδο ενός παίκτη και του χρόνου που χρειάστηκε για να σκοράρει.

Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ο Πανθρακικός δεν κατάφερε να αντιδράσει και ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από τρία παιχνίδια (δύο νίκες, μία ισοπαλία). Αντίθετα, ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 84΄ με το Σίσιτς να αστοχεί από πλάγια θέση στην περιοχή.

Διαιτητής: Αθ. Γιάχος (Χίου)

Κίτρινες: Εμπόου, Ιγκόρ

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Κάλαϊτζιτς (61΄ Ντουντού), Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης (46΄ Σίσιτς), Παπάζογλου, Περογαμβράκης (83΄ Στάθης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Απ. Μάντζιος): Αθανασιάδης, Έμποου, Σαρακατσάνος, Μπεν Σαμπάτ (79΄ Μολίνα), Λαδάκης (50΄ Τριανταφύλλου), Καθάριος (88΄ Ρίζος), Παπαγεωργίου, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Ιγκόρ.

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.