Υπάρχει... ζωή στον Άρη, μετά το 1-0 επί του ΠανιωνίουΤην πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Άρης επί του Πανιωνίου με 1-0, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το «χρυσό» γκολ για τους «κίτρινους» πέτυχε ο Αγκάνθο στο 58΄.

«Τρίποντο»… ζωής ήταν το σημερινό για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου. Οι Θεσσαλονικείς παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (17β.), ωστόσο, μετά τη νίκη τους επί του Πανιωνίου διατήρησαν ζωντανές τις ούτως ή άλλως λιγοστές ελπίδες που έχουν για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι στην επόμενη αγωνιστική (Κυριακή, 16/02) οι «κίτρινοι» θα φιλοξενήσουν τη Βέροια κι έχουν την ευκαιρία με νίκη να βάλουν από κάτω τη «βασίλισσα» του Βορρά.

Το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε γρήγορο ρυθμό στο ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο. Πέραν από κάποια σουτ που έγιναν στα πρώτα λεπτά και από τις δύο πλευρές, όμως, κλασική ευκαιρία δεν χάθηκε από κανέναν.

Μετά το 20΄ το ματς έγινε πολύ νευρικό, με λάθη εκατέρωθεν και ενίοτε σκληρά μαρκαρίσματα. Η φάση που «σημάδεψε» το πρώτο μέρος σημειώθηκε λίγο πριν το 40΄, όταν ο Τάτος κτύπησε εκτός φάσης το Μητρόπουλο, ο οποίος έπεσε στο έδαφος.

Ακολούθησε 5λεπτη διακοπή, με τους πάγκους των δύο ομάδων να μπαίνουν στο γήπεδο, τους μεν γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στον Τοπούζη για «θέατρο» του Μητρόπουλου, τους δε φιλοξενούμενους να ζητούν την αποβολή του μέσου των «κιτρίνων». Ο διαιτητής δεν είδε τίποτα, το ίδιο οι βοηθοί του και ο 4ος, οπότε όταν ηρέμησαν τα πνεύματα το ματς συνεχίστηκε χωρίς να τιμωρηθεί ο Τάτος.

Το ματς ήταν κακό ποιοτικά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται σε κάθε σφύριγμα του Τοπούζη. Χωρίς καμία καλή φάση μπροστά από τις δύο εστίες, ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί στο 58΄, μετά την περίτεχνη ενέργεια του Τσουμάνη και τη σέντρα του Τάτου, που έδωσε την ευκαιρία στον Αγκάνθο με κεφαλιά να «γράψει» το 1-0.

Μη έχοντας άλλη επιλογή οι «κυανέρυθροι» βγήκαν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν και στο 70΄ είχαν την ευκαιρία με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Καμπάνταη να καταλήγει στην αγκαλιά του Διούδη.

Στο 81΄ ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση στο βολέ του Μανιά και κράτησε τον Πανιώνιο στο παιχνίδι, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες ήταν σε κακή βραδιά και δεν απείλησαν. Η ομάδα του Παναγόπουλου ηττήθηκε σε 4ο διαδοχικό παιχνίδι κι αν δεν ανακάμψει γρήγορα, το μέλλον της στη Σούπερ Λίγκα διαγράφεται εξαιρετικά αβέβαιο.

Διαιτητής: Ι. Τοπούζης

Κίτρινες: Τσιάρας, Γουναρίδης, Οικονομόπουλος

ΑΡΗΣ (Σ. Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Αγκάνθο (75΄ Κύργιας), Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (79΄ Οικονομόπουλος), Βαγγέλη, Μανιάς (90+3 Αγγελούδης), Μπουγαΐδης, Τσιάρας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος, Παντίδος, Γιάννου (76΄ Ντούνης), Λάζνικ (69΄ Καμπάνταης), Παναγιωτούδης, Κολοβός.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.