Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ραχήλ Μακρή: «Τρομοκρατώντας και εκβιάζοντας Πολίτες και Δημάρχους, ο Κυβερνητικός συρφετός προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την αύξηση των διοδίων»

Φεβρουάριος 10th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Raxil-MakriΔήλωση της τομεάρχου Υποδομών και Μεταφορών, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή για την αναιτιολόγητη αύξηση των διοδίων και την σύλληψη Δημάρχων:

Η Συγκυβέρνηση στον πανικό της να καλύψει τα ανήθικα χρέη της διαπλοκής της, με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που την βοήθησαν να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, πριν ένα περίπου μήνα παραχώρησε υποτακτικά το σύνολο σχεδόν των αυτοκινητοδρόμων της Χώρας.

Χωρίς αιδώ, χωρίς να ερυθριάσουν καν ενώ είχαν την γνώση ότι επίκειται αφαίμαξη του Έλληνα πολίτη ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και οι παρατρεχάμενοι του, Υφυπουργοί και σύμβουλοι διαβεβαίωναν τόσο εντός του Κοινοβουλίου όσο και με δηλώσεις τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι το κόστος των διοδίων δεν θα αυξηθεί.

Κατηγορούσαν την αντιπολίτευση για ψευδή διασπορά φόβου στην κοινωνία. Δυστυχώς για αυτούς η αλήθεια αποκαλύπτει τον εαυτό της. Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν από το νομοσχέδιο εκποίησης των αυτοκινητοδρόμων και τα αρπακτικά βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη όλων μας. Χωρίς να έχουν κατασκευάσει ούτε χιλιόμετρο αυτοκινητοδρόμου, παρέχοντας ακατάλληλους και επικίνδυνους δρόμους στους πολίτες, απαιτούν αυξήσεις διοδίων που φτάνουν και το 60%.

Τελικά μόνο το ψέμα σας κ. Χρυσοχοΐδη έχει κοντά ποδάρια. Μην προσπαθείτε να το καλύψετε με την φυλάκιση αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτών που διαμαρτύρονται για το δικαίωμα τους να μετακινούνται στους δρόμους που ο Λαός μας έχει πληρώσει από το υστέρημά του.

Η τομεάρχης Υποδομών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή ήταν η πρώτη που αποκάλυψε τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Από τις 27 Αυγούστου είχε καταθέσει την με αριθμ. πρωτ. 131/934 Ερώτηση σε συνδυασμό με Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων σχετικά με το “δωράκι” ύψους 68 εκατ. ευρώ προς την εταιρεία Μορέας ΑΕ, συμφερόντων, σύμφωνα με δημοσιεύματα, των  Μπόμπολα-Κόκκαλη και Ιωάννου-Παρασκευαϊδη.

Πιστή στο καθήκον της υπεράσπισης του συμφέροντος των πολλών έναντι των αδηφάγων απαιτήσεων των λίγων, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή είχε αποκαλύψει τις προθέσεις της υπέρογκης και αναιτιολόγητης αύξησης των διοδίων στη σχετική συζήτηση του ανωτέρω αναφερομένου νομοσχεδίου και είχε αντιταχθεί σθεναρά στην ψήφιση ενός τέτοιου νομοθετήματος. Η πραγματικότητα δυστυχώς μας δικαιώνει. Ευτυχώς, όμως, δεν αργεί η ώρα της ανατροπής, με θεσμικό και δημοκρατικό τρόπο, όλων αυτών που για τα δικά τους μικροκομματικά οφέλη πλήττουν το δημόσιο συμφέρον και της παραπομπής τους στη Δικαιοσύνη.

Μην φυλακίζετε την διαμαρτυρία, κύριοι της κυβέρνησης, καθώς είναι η σταγόνα που θα οδηγήσει το ποτάμι της λαϊκής αγανάκτησης να σας παρασύρει και να σας οδηγήσει εκεί που σας αξίζει βάσει των πράξεων σας.

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

This entry was posted on Δευτέρα, Φεβρουάριος 10th, 2014 at 19:55 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply