Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

‘Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013’’

Φεβρουάριος 10th, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΕΝΙΣΧΥΣΗΤο Επιμελητήριο Γρεβενών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα’’(ΕΠΑΝΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ-

σας προσκαλούν στην

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ EKΔΗΛΩΣΗ

που συνδιοργανώνουν  με θέμα:

«Ενημέρωση των Δικαιούχων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ‘‘Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013’’ για την ορθή υλοποίηση του έργου τους. Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες»

την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6.00μ.μ.

στην Αίθουσα Συνεδριάσεων

του Επιμελητηρίου Γρεβενών

(Εμμανουήλ Παπά 7, Γρεβενά)

Η ενημέρωση για το πρόγραμμα θα γίνει από τα αρμόδια στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους εντάχθηκαν ως Δικαιούχοι σε αυτό.

Την εκδήλωση έχει κληθεί να χαιρετήσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Δακής.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Νικόλαος Ράμμος

This entry was posted on Δευτέρα, Φεβρουάριος 10th, 2014 at 18:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply