mixalis-tremopoulos

Φυλλορροούν στους Οικολόγους Πράσινους, αφού και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος επέβαλλε την παραίτηση του και φαίνεται πως η παράταξη οδεύει προς διάλυση λίγο πριν τις ευρωεκλογές, με τον κ. Τρεμόπουλο να κάνει λόγο για φυγόκεντρες τάσεις.

Ο πρώην ευρωβουλευτής και νυν περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας σε επιστολή του εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του από την ευρωλίστα και φέρνει στο φως τα εσωτερικά θέματα των Οικολόγων Πράσινων.

«Από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι παραιτήσεις σειράς σημαντικών στελεχών από την ευρωλίστα, φαίνεται σαφώς πως κλείνει ένας ολόκληρος κύκλος προσπαθειών για μια ενωτική, πολιτικά ισορροπημένη και επιτυχή πορεία των Οικολόγων Πράσινων ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Όλες οι προσπάθειες του τελευταίου μήνα αρκετών από μας προσέκρουσαν σε τοίχο και επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, που αναπαράγει την απογοήτευση στα μέλη και διευκολύνει τις φυγόκεντρες τάσεις στους Οικολόγους Πράσινους» τονίζει ο κ. Τρεμόπουλος και μιλάει για «μεθοδευμένη διαμόρφωση της ευρωλίστας» και «αναπαραγωγή πελατειακών λογικών».

«Είναι φανερό πως κάποιοι έδειξαν στον Χρυσόγελο την πόρτα της εξόδου από το κόμμα και το ίδιο επιχειρούν να κάνουν και με όποιον δεν αποδέχεται τα νέα “δεδομένα”. Τα νέα μέλη από την ΠΑΣΠ το 2013 αντί να σηματοδοτήσουν ένα άνοιγμα στην κοινωνία, αυτονομήθηκαν βίαια και λειτουργώντας εισοδιστικά και χωρίς πολιτικούς όρους, εξασφάλισαν σημαντικές θέσεις. Προσωπικά δεν επιδίωκα να βγω ευρωβουλευτής, όπως είχα γράψει και πει εξαρχής ούτε όμως και είναι στο χέρι μου πια να συμβάλλω σε ένα καλό αποτέλεσμα, όπως επιδίωκα. Γι’ αυτό και δεν έχει νόημα η παρουσία μου στην ευρωλίστα, όπως είχα διαπιστώσει και πει στο ΠΣ στις 18.1, δίνοντας και λίγη ακόμη πίστωση χρόνου» ολοκληρώνει ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Στα πλάνα του πλέον φέρεται να βρίσκεται ένα έκτακτο συνέδριο και η στήριξη ελκυστικών αυτοδιοικητικών σχημάτων και συμμαχιών.

koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.