Ο Ατρόμητος ισοπέδωσε τον Αστέρα Τρίπολης με δέκα παίκτεςΑν και έπαιζε από το 16ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φυτανίδη, ο Ατρόμητος πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Καραμάνος στο 22΄, ο Νάστος στο 69΄ και ο Ούμπιντες με πέναλτι στο 79΄ σκόραραν για την αθηναϊκή ομάδα, που πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη της και εδραιώνεται στην τρίτη θέση της κατάταξης. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Χουάνμα στο 88΄.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ νευρικά, με λάθη εκατέρωθεν, όμως «πήρε φωτιά» στο 16΄, όταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Φυτανίδη, επειδή «γκρέμισε» έξω από την περιοχή τον Χουάνμα, ο οποίος έτρεχε να προλάβει μία βαθιά μπαλιά, αλλά δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί ότι ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Παρά το σοκ της αποβολής, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 22΄, όταν ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Καραμάνος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με ωραία γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα και την εδαφική υπεροχή, ο Αστέρας δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει φάσεις για να φτάσει στην ισοφάριση. Η πρώτη του καλή ευκαιρία χάθηκε στο 52΄, με το σουτ του Λούι να περνά άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ζησόπουλος απέτυχε με κοντινή προβολή να σπρώξει τη μπάλα στην εστία.

Ομως ήταν ο Ατρόμητος αυτός που έφτασε ξανά στο γκολ στο 69΄, πάλι από φάουλ του Πίτου Γκαρσία (αυτή τη φορά από αριστερά) και κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του προωθημένου Νάστου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Νάστος έδιωξε προ της γραμμής σε κόρνερ την κεφαλιά του Ζησόπουλου στο 75΄ και στην εξέλιξη της φάσης ο Πίτου Γκαρσία έφυγε στην αντεπίθεση, ο Καράσκο τον ανέτρεψε και ο Ούμπιντες ευστόχησε στο πέναλτι, «σφραγίζοντας» τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Ο Χουάνμα με μκεφαλιά στο 88΄ απλώς μείωσε στο τελικό 3-1.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Ταυλαρίδης – Μουνάφο, Λούι, Γκοϊάν

Κόκκινη: Φυτανίδης (16΄)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο (63΄ Μπάλλας), Δημούτσος, Ούμπιντες (82΄ Ναπολεόνι), Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος, Φάμπιο (25΄ Νάστος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Κοντοές (46΄ Γκρατσίνι), Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ (83΄ Παπαχρήστος), Εντό, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο, Χουάνμα

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.